TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Borsa Bankalar Bilançolarını Açıklamaya Başlıyor

Bankalar Bilançolarını Açıklamaya Başlıyor

Ziraat Yatırım, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) verilerine dayanarak 2023 yılı dördüncü çeyrek bankacılık sektörü beklentilerini paylaştı.

Yayınlanma:
Bankalar Bilançolarını Açıklamaya Başlıyor

Şirketlerin bilanço dönemi, bankaların öncülüğünde önümüzdeki haftadan itibaren başlıyor. Bu dönemde, aracı kurumlar ve ekonomistler, beklentilerini açıklamaya başladı. Ancak bu yıl, enflasyon muhasebesine geçilmesi nedeniyle, uygulamadan muaf finans şirketleri dışındaki firmalar için finansal tabloların açıklama süreleri uzatıldı.

bankalar-bilancolarini-aciklamaya-basliyor

Ziraat Yatırım 2023 yılı dördüncü çeyrek bilanço beklentilerini paylaştı

Garanti BBVA Yatırım’ın bankacılık sektörüne dair beklentilerinin ardından, Ziraat Yatırım da 2023 yılı dördüncü çeyrek bilanço beklentilerini paylaştı.

Ziraat Yatırım, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) verilerine atıfta bulunarak, sektör karının 2023 yılının son çeyreğinin ilk iki ayında bir önceki çeyreğe göre yüzde 3,7, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5,8 artışla 96,7 milyar TL’ye ulaştığını ifade etti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz