TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1986 %0,00
EUR 34,9993 %0,01
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,8950 %0,01
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri BİM CEO’su Şirket Hisselerinde Önemli Pay Alımı Gerçekleştirdi

BİM CEO’su Şirket Hisselerinde Önemli Pay Alımı Gerçekleştirdi

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.'nin kurucu ortağı ve üst yöneticisi Mustafa Latif Topbaş, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada, şirketin hisselerinden 30 bin adet alım gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
BİM CEO’su Şirket Hisselerinde Önemli Pay Alımı Gerçekleştirdi

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş., kurucu ortak ve üst yöneticisi Mustafa Latif Topbaş’ın pay alımına ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan açıklamada, ülke genelinde market zinciri ağına sahip perakende mağazasının hisselerinden 30 bin adet alım gerçekleştirdiği belirtildi.

Topbaş’ın, dün gerçekleşen işlemde 1 adet hisse için 304,22 TL ortalama fiyattan, toplamda 30 bin TL nominal değere sahip 30 bin adet hisse aldığı ifade edildi.

bim-ceosu-sirket-hisselerinde-onemli-pay-alimi-gerceklestirdi

BİM CEO’su 30 bin adet hisse alımı yaptı

Bu son pay alım işlemiyle birlikte, Mustafa Latif Topbaş’ın şirket sermayesindeki paylarının, 26 Aralık 2023 tarihi itibarıyla yüzde 0,0873’e ulaştığı açıklandı.

Şirket, üçüncü çeyrek bilançosunda açıkladığı beklenti üstü kâr performansı ile dikkat çekerken, yıllık net kârını yüzde 117 artırmıştı.

Borsada da beklentileri aşan performansıyla öne çıkan şirketin hedef fiyatları da analistler tarafından revize edildi. Garanti BBVA Yatırım, BIMAS için hedef fiyatını 391.3 TL’ye çıkarırken, Ziraat Yatırım ise tahminini 450,00 TL’ye yükseltti.

Yatırımcılara yılbaşından bu yana yüzde 120’nin üzerinde kazanç sağlayan BIMAS hisseleri, 327 TL seviyelerinden başlayan yükselişini sürdürmüş, ancak BIST 100 endeksindeki düşüşlere rağmen aylık ve haftalık bazda sınırlı kayıplarla karşılaşmıştı. Bugün ise hisse değeri, TSİ 10.14 itibarıyla yüzde 1’lik bir düşüşle 300,25 TL olarak kaydedildi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz