TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Hisse Önerileri BIMAS 2024 Hedef Fiyat Önerisi Güncellendi!

BIMAS 2024 Hedef Fiyat Önerisi Güncellendi!

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. (BIMAS), 2023 yılı 3. çeyrek bilançosu sonrasında değerlendirmeler ve analizlerle şekillenen aracı kurumların hedef fiyat ve tavsiye açıklamalarına odaklanıyor.

Yayınlanma:
BIMAS 2024 Hedef Fiyat Önerisi Güncellendi!

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. (BIMAS), 2023 yılı 3. çeyrek bilançosu sonrasında aracı kurumların hedef fiyat ve tavsiye açıklamalarına devam ediyor.

Son hedef fiyat açıklaması 5 Aralık 2023 tarihinde geldi ve geçtiğimiz günlerde açıklanan 10 hedef fiyatın ardından bir kurum daha BIMAS için güncellenmiş hedef fiyat ve tavsiyelerini duyurarak bu sayıyı 11’e çıkardı.

bimas-2024-hedef-fiyat-onerisi-guncellendi

BIMAS için 3. çeyrek sonrası hedef fiyatları geldi

Ak Yatırım, BİM Birleşik Mağazalar için belirlediği hedef fiyatı 455 TL olarak açıkladı ve aynı zamanda tavsiyesini “endeks üstü getiri” olarak sürdürdü. Bu güncellenmiş değerlendirme, şirketin performansı ve gelecek beklentileri üzerine yapılan analizlerin bir yansıması olarak dikkat çekiyor.

BIMAS için endeks üst getiri tavsiyesi verildi

BIMAS hisseleri üzerine yapılan bu yeni hedef fiyat açıklaması, yatırımcılar ve piyasa takipçileri için önemli bir referans olabilir. Ak Yatırım’ın “endeks üstü getiri” tavsiyesi, şirketin beklenen performansının sektör ortalamasının üzerinde olabileceğine işaret etmektedir. Yatırımcılar, bu analizler ışığında kendi stratejilerini belirlerken güncel hedef fiyat ve tavsiyeleri dikkate alabilirler.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz