TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri BIST 100’de Vestel ve Türk Traktör Yatırımcıların Dikkatini Çekiyor

BIST 100’de Vestel ve Türk Traktör Yatırımcıların Dikkatini Çekiyor

Borsa İstanbul, 2024'ün ilk ayında olumlu bir performans sergiliyor. Vestel Elektronik ve Türk Traktör gibi yüksek işlem hacmine sahip hisseler dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
BIST 100’de Vestel ve Türk Traktör Yatırımcıların Dikkatini Çekiyor

Borsa İstanbul, 2024’ün ilk ayında olumlu bir performans sergileyerek yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Geçen yılın son aylarında jeopolitik baskıların etkisiyle beklentilerin altında kalan BIST 100 endeksi, 30 Ocak itibarıyla yüzde 0,5 artışla 8511 puanda seyrediyor.

Bu süreçte yüksek işlem hacimleriyle öne çıkan hisseler arasında Vestel Elektronik (VESTL) dikkat çekiyor. 29 Ocak’ta işlem hacmi en çok artan hisseler listesinde yüzde 455’lik artışla lider konumda olan Vestel Elektronik, 50,8 TL’den 55,65 TL’ye yükseldi. Şu an itibarıyla yüzde 0,2 düşüşle 55,4 TL seviyesinde işlem görüyor. Haftalık kazancı yüzde 13,8, aylık kazancı ise yüzde 20’yi aştı.

bist-100de-vestel-ve-turk-traktor-yatirimcilarin-dikkatini-cekiyor

VESTL hisseleri yüksek işlem hacimlerine ulaştı

Türk Traktör (TTRAK), işlem hacmi en çok artan hisseler arasında ikinci sırada bulunuyor. Tarım araçları ve aletleri üretimi yapan şirketin hisseleri, 30 Ocak’ta yüzde 4 artışla 803 TL’den işlem görüyor.

Mia Teknoloji (MIATK), yazılım ürünleri geliştiren bir şirket olarak bedelsiz sermaye artırımı sürecini takip eden yatırımcıların ilgisini çekiyor. MIATK hisseleri son iki gündür güçlü bir yükseliş göstererek, 26 Ocak’ta 34,5 TL seviyelerinden başlayarak bugün yüzde 7 artışla 40,6 TL’ye kadar çıktı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz