TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Borsa Borsa Analisti BIST 100 Endeksinin Seyrini Değerlendirdi

Borsa Analisti BIST 100 Endeksinin Seyrini Değerlendirdi

BIST 100 endeksi, yeni yılın ilk haftasını yaklaşık olarak yüzde 2,12'lik bir artışla tamamladı. Lisanslı borsa analisti Tuncay Turşucu, SPK'nın izin verdiği Youtube kanalı üzerinden yaptığı açıklamalarda endeksin genel olarak 7200-8200 aralığında yatay bir seyir izlediğini belirtti.

Yayınlanma:
Borsa Analisti BIST 100 Endeksinin Seyrini Değerlendirdi

BIST 100 endeksi, yılın ilk haftasını yaklaşık olarak yüzde 2,12’lik bir yükselişle tamamladı.

Lisanslı borsa analisti Tuncay Turşucu, Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) izin verdiği Youtube kanalı üzerinden yaptığı açıklamalarda, endeksin genel olarak 7200-8200 aralığında yatay ve yönsüz bir seyir izlediğini belirtti.

Turşucu, yılbaşından önceki düşüşlerin ardından yeni yılın ilk haftasında yaşanan yükselişin, yatırımcının nefes aldığını gösterdiğini ifade etti.

borsa-analisti-bist-100-endeksinin-seyrini-degerlendirdi

Turşucu: “Yatırımcı nefes aldı”

BIST 100 endeksinin mevcut aralık içinde seyrini sürdürmesi durumunda, 7400 seviyesinden 7200 seviyesine kadar gerileyerek kritik bir destek noktasına tutunabileceği tahmininde bulunan Turşucu, bu noktada piyasanın gelecekteki hareketini değerlendirdi.

Özellikle Eylül sonundan bu yana aşırı değerlenmiş hisselerde yaşanan değer kayıplarına dikkat çeken Turşucu, piyasa çarpanlarının yüksek olduğu dönemde genel olarak seçici olmanın önemini vurgulayarak yatırımcılara dikkatli olma çağrısı yaptı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz