TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Borsa Borsa Bu Hafta Yatırımcısına Kaybettirdi

Borsa Bu Hafta Yatırımcısına Kaybettirdi

Bu hafta borsa, yatırımcıya kaybettiren bir performans sergileyerek yüzde 3,56'lık bir düşüş yaşadı. İş Yatırım müşterilerinin en çok alım yaptığı hisseler incelendiğinde, Demir-Çelik hissesinin öne çıktığı görülüyor.

Yayınlanma:
Borsa Bu Hafta Yatırımcısına Kaybettirdi

Bu hafta borsa, yatırımcıya kaybettiren bir performans sergiledi ve yüzde 3,56’lık bir düşüş yaşayarak kapanışı 8 bin 828 puandan gerçekleştirdi. Kırmızı mumlarla dolu bir haftada, İş Yatırım müşterilerinin en çok alım yaptığı hisseler belli oldu. Bu listeye göre, en çok alım yapılan hisse olarak Demir-Çelik hissesi ön plana çıktı.

borsa-bu-hafta-yatirimcisina-kaybettirdi

Borsa bu hafta yüzde 3,56 düşüş yaşadı

Matriks verilerine göre, İş Yatırım müşterileri 11-15 Mart haftasında toplamda 1,6 milyar TL’lik alım gerçekleştirdi. Listenin başında ise 839 milyon 435 bin 450 TL ile Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (EREGL) hissesi yer aldı. Onu, 387 milyon 845 bin 227 TL’lik alım ile Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. (SAHOL) hissesi takip etti. Ayrıca, Akbank T.A.Ş. (AKBNK) hissesinden 317 milyon 110 bin 540 TL’lik alım yapıldı.

Ancak, bu hafta en çok alım yapılan EREGL hissesi yüzde 3’ten fazla değer kaybederek kapanışı 44,4 TL’den gerçekleştirdi. SAHOL hissesi de yaklaşık yüzde 2’lik bir kayıp yaşayarak kapanışı 77,3 TL’den gerçekleştirdi. Akbank hissesi ise bu hafta yüzde 5,07’lik bir kayıp yaşadı, ancak yıllık bazda yüzde 131,89 kazandırdı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz