TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Borsa İstanbul’da SMRTG Hissesine İlgi Artıyor

Borsa İstanbul’da SMRTG Hissesine İlgi Artıyor

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın olumlu enflasyon raporu mesajlarıyla piyasada iyimserlik artarken, işlem hacmi 82 milyar liraya ulaştı.

Yayınlanma:
Borsa İstanbul’da SMRTG Hissesine İlgi Artıyor

Borsa İstanbul’da yükseliş sürüyor, BIST 100 endeksi tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Günün ikinci yarısında 8.990,37 puanla rekor kıran endeks, saat 16.12 itibarıyla yüzde 1,59 artarak 8.984 puanda işlem görüyor.

8500 puanın üzerinde alımların hız kazanmasıyla kısa vadeli yükseliş beklentileri artıyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan ve Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay’ın enflasyon raporu sunumundaki olumlu mesajlar piyasada iyimserliği artırarak yükselişin hızını artırdı.

borsa-istanbulda-smrtg-hissesine-ilgi-artiyor

SMRTG hisseleri haftada yüzde 20 arttı

Endeksteki işlem hacmi 82 milyar liraya ulaştı. En yüksek işlem hacmi Türk Hava Yolları’nda gözlenirken, onu Ereğli Demir Çelik, Reeder Teknoloji, Tüpraş ve Şişecam izliyor.

7 Şubat’ta işlem hacmi artan hisseler arasında enerji sektörü dikkat çekiyor.

BIST 100 endeksinde yatırımcı ilgisinin arttığı hisselerden biri Smart Güneş Teknolojileri (SMRTG). Şirket hissesinin işlem hacmi geçen haftanın ortalama günlük hacminden yüzde 216,6 daha fazla. Haftalık bazda yüzde 20’nin üzerinde prim yaptı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz