TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Çimento Şirketleri Toplu İş Sözleşmelerini Açıkladı

Çimento Şirketleri Toplu İş Sözleşmelerini Açıkladı

Borsada XTAST koduyla işlem gören taş ve toprağa dayalı endeks, bugün TSİ 11.53 itibarıyla yüzde 2,47'lik bir yükselişle 12232 puana çıktı.

Yayınlanma:
Çimento Şirketleri Toplu İş Sözleşmelerini Açıkladı

XTAST endeksi, bugün TSİ 11.53 itibarıyla yüzde 2,47’lik etkileyici bir yükselişle 12232 puana ulaştı. Endekste işlem gören 7 çimento şirketi, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden toplu iş sözleşmeleri hakkındaki detaylı açıklamalarını paylaştı.

Batıçim, Baştaş, Konya Çimento, Batısöke, Bursa Çimento, Nuh Çimento ve Akçansa şirketleri, Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile Türkiye Çimse İş Sendikası arasındaki Grup Toplu İş Sözleşmeleri müzakerelerini başarıyla tamamladıklarını belirtti. Yapılan 2 senelik anlaşma ile ilgili detaylar KAP’ta yer aldı.

cimento-sirketleri-toplu-is-sozlesmelerini-acikladi

#image_title

XTAST endeksi yüzde 2,47 yükseliş sergiliyor

Şirketlerin, işçi sendikalarıyla başarılı bir anlaşma imzalayarak sektördeki istikrarlarını sürdürmeleri, yatırımcılar ve sektör takipçileri tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. Detaylı bilgiler ve açıklamalar için KAP bildirilerine başvurabilirsiniz.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz