TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2001 %0,01
EUR 35,0382 %0,12
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9089 %0,04
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri CW Enerji Samsun Makina Sanayi İle Güneş Paneli Anlaşması İmzaladı

CW Enerji Samsun Makina Sanayi İle Güneş Paneli Anlaşması İmzaladı

Enerji sektörünün öncü şirketlerinden CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurduğu yeni anlaşmayla dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
CW Enerji Samsun Makina Sanayi İle Güneş Paneli Anlaşması İmzaladı

CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş., enerji sektöründe adını duyuran bir şirket olarak yeni iş ilişkilerine devam ediyor.

Bugün sabah saatlerinde Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı bir açıklamayla, Samsun Makina Sanayi Anonim Şirketi ile gerçekleştirdiği bir anlaşmayı duyurdu.

cw-enerji-samsun-makina-sanayi-ile-gunes-paneli-anlasmasi-imzaladi

CW Enerji 1.8 milyon Euro değerinde anlaşmaya imza attı

Şirket, bu anlaşmanın güneş paneli satışı konusunda imzalandığını bildirdi. Toplamda 1.811.250,01 euro değerindeki anlaşma (TCMB Döviz alış USD/TL kuru ile KDV hariç toplam 53.245.859,92 TL) tutarında olduğunu açıkladı.

Anlaşma kapsamında müşteri tarafından yapılacak yaklaşık yüzde 20 avans ödemesinin beş gün içinde gerçekleşeceği belirtildi. Ürün teslimi ise 2024 yılı ikinci çeyreği sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

CW Enerji’nin hisseleri, Mayıs ayında halka arz edildiğinde 108,60 TL’den satışa sunulmuştu. Hisse senetleri 10. ayda 421,9 TL’ye yükselerek zirveyi gördükten sonra düşüşe geçti. Zirve seviyesini tekrar yakalayamayan hisseler, aylık bazda yüzde 13,81 ve haftalık bazda yüzde 1,17 değer kaybetti.

Bugün açılışı 251,5 TL’den yapan CWENE hisseleri, milyonluk anlaşma ile 252,75 TL’ye kadar yükseldi ve yazım sırasında 251,75 TL’den işlem gördü.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz