TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1981 %0,00
EUR 35,0003 %0,01
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9182 %0,07
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Cw Enerji Yeni İş Anlaşmasıyla Güneş Enerjisi Sektöründeki Varlığını Artırıyor

Cw Enerji Yeni İş Anlaşmasıyla Güneş Enerjisi Sektöründeki Varlığını Artırıyor

Enerji sektöründe 2010 yılında faaliyet göstermeye başlayan Cw Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden duyurduğu yeni sözleşme ile yurt içinde bir müşteri ile arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumunu gerçekleştiriyor.

Yayınlanma:
Cw Enerji Yeni İş Anlaşmasıyla Güneş Enerjisi Sektöründeki Varlığını Artırıyor

2010 yılında enerji sektörüne adım atan Cw Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi A.Ş., yeni iş ilişkilerine hız kesmeden devam ediyor. Şirket, son duyurusunu Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden gerçekleştirdi ve yurt içinde yerleşik bir müşteri ile arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumunu içeren bir sözleşme imzaladığını açıkladı.

Yapılan duyuruda, bu anlaşmanın KDV hariç 2 milyon 758 bin 275 dolarlık bir değere sahip olduğu ifade edildi.

cw-enerji-yeni-is-anlasmasiyla-gunes-enerjisi-sektorundeki-varligini-artiriyor

Cw Enerji iş ilişkileri kurmaya devam ediyor

Sözleşme tutarı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) döviz alış USD/TL kuru üzerinden hesaplandığında KDV hariç 83 milyon 534 bin 082 TL olarak belirlendi.

Projenin 2024 yılı üçüncü çeyreğine kadar tamamlanması planlanıyor. Yeni iş ilişkisinin, 2023 yılının ilk dokuz aylık dönemine göre ortaklık faaliyetlerine yaklaşık yüzde 1 olumlu etki sağlaması öngörülüyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz