TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,4246 %-0,15
EUR 34,6533 %-0,66
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3409 %-0,56
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri CW Enerji Yenilenebilir Enerji Alanında Yeni İş İlişkilerine Devam Ediyor

CW Enerji Yenilenebilir Enerji Alanında Yeni İş İlişkilerine Devam Ediyor

CW Enerji, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, Vig Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile güneş enerjisi paneli satışı konusunda KDV hariç 2.1 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladığını duyurdu.

Yayınlanma:
CW Enerji Yenilenebilir Enerji Alanında Yeni İş İlişkilerine Devam Ediyor

Borsada geçen yılın Mayıs ayında halka arz olan CW Enerji, yeni bir iş ilişkisini daha duyurarak vigourous bir başlangıç gerçekleştirdi.

Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği açıklamada, Vig Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile güneş enerjisi paneli satışı konusunda KDV hariç 2.1 milyon dolarlık bir sözleşme imzaladığını duyurdu.

Açıklamada, müşteri tarafından yapılacak yüzde 30 avans ödemesinin 5 Ocak 2024 tarihine kadar tamamlanacağı ve ürün tesliminin 2024 yılı ilk çeyrek sonuna kadar planlandığı belirtildi.

cw-enerji-yenilenebilir-enerji-alaninda-yeni-is-iliskilerine-devam-ediyor

CW Enerji yüzde 3’e yakın yükseliş sergiledi

Duyurunun ardından CW Enerji’nin hisseleri güçlü bir yükselişle günü açtı. CWENE hisseleri günlük bazda yüzde 3’e yakın artışla 282 TL seviyesinden işlem görüyor.

Şirketin borsadaki performansı, Mayıs 2023’teki halka arzından bu yana dikkat çekici bir yükseliş sergiliyor.

CW Enerji’nin halka arzı, 108 TL sabit fiyatla gerçekleşmiş ve Ekim ayında 390 TL’ye kadar yükselerek tarihi rekorunu kırmıştı.

Ancak son dönemde borsada artan satışlarla birlikte hisse senedinin değerinde düşüşler yaşanmıştı.

Şirket, geçen hafta Samsun Makina Sanayi Anonim Şirketi ile de güneş paneli satışı konusunda 1.8 milyon euro değerinde bir anlaşma imzaladığını açıklamıştı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz