TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Ekos Teknoloji Yatırımcılarına Güçlü Performans Sunuyor

Ekos Teknoloji Yatırımcılarına Güçlü Performans Sunuyor

Geçtiğimiz yıl borsadaki halka arz trendine katılan Ekos Teknoloji Ve Elektrik A.Ş., Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi'nde kurduğu yeni üretim tesisiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Ekos Teknoloji Yatırımcılarına Güçlü Performans Sunuyor

Geçtiğimiz yılın borsadaki halka arz trendine başarıyla katılan Ekos Teknoloji Ve Elektrik A.Ş., yatırımlarına bir yenisini ekleyerek Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nde kurduğu yeni üretim tesisi ile dikkat çekiyor.

Kasım ayında tesisin kiralandığını hatırlatan şirket, bugün itibarıyla üretime resmi olarak başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurdu.

ekos-teknoloji-yatirimcilarina-guclu-performans-sunuyor

EKOS hisseleri haftalık olarak yüzde 15 kazanç sağladı

Yeni fabrika, orta gerilim anahtarlama ekipmanları ve otomasyon panolarının yanı sıra alçak gerilim güç panoları üretimine de ev sahipliği yapıyor. Şirket, bu genişleme ile birlikte kapasite artışlarını müjdeleyerek sektördeki rekabet avantajını güçlendirmeyi hedefliyor.

Ekos’un hisseleri, haftalık bazda yatırımcısına yüzde 15’ten fazla kazanç sağlamış olsa da, bugün açılış sonrasında bir miktar değer kaybetmiş görünüyor.

Ancak, son 3 haftada sergilediği istikrarlı yükseliş ve aylık bazdaki yüzde 50’yi aşan kazançları ile şirket, yatırımcılar arasında dikkat çekiyor. Yeni üretim tesisiyle birlikte Ekos Teknoloji Ve Elektrik, sektördeki büyüme ve gelişmelere uyum sağlayarak gelecekteki başarı yolunda önemli bir adım atmış bulunuyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz