TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Erdemir ve İsdemir Karbon Ayak İzlerini Azaltma Hedefi Belirledi

Erdemir ve İsdemir Karbon Ayak İzlerini Azaltma Hedefi Belirledi

Türkiye'nin önde gelen çelik şirketleri Erdemir (EREGL) ve İsdemir (ISDMR), sürdürülebilirlik ve çevresel bilinç konusundaki taahhütlerini güçlendirmeye karar verdi.

Yayınlanma:
Erdemir ve İsdemir Karbon Ayak İzlerini Azaltma Hedefi Belirledi

Türkiye’nin önde gelen çelik şirketleri Erdemir (EREGL) ve İsdemir (ISDMR), çevresel sorumluluklarını artırmak ve sürdürülebilirlik çabalarını güçlendirmek amacıyla önemli bir adım atıyor. Finansal Yönetim ve Mali İşler Sorumlusu Serdar Başoğlu’nun açıklamalarına göre, şirketler 2030 yılına kadar karbon emisyonlarını yüzde 25 azaltma taahhüdünde bulundular.

erdemir-ve-isdemir-karbon-ayak-izlerini-azaltma-hedefi-belirledi

EREGL ve ISDMR karbon emisyonunu yüzde 25 azaltıyor

Bu çerçevede gerçekleştirilecek olan 3,2 milyar dolarlık yatırım, çevresel etkileri azaltma ve sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşma konusundaki kararlılıklarını gösteriyor.

Ayrıca, şirketlerin planları arasında 1000 MW kapasiteli güneş enerji santrali kurma projesi de bulunuyor.

Erdemir ve İsdemir, sadece çelik endüstrisinde değil, aynı zamanda enerji sektöründe de öncü bir rol üstlenerek, sürdürülebilir geleceğe doğru önemli bir adım atmaktadır.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz