TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Europap Tezol İçin ALB Yatırım’dan Yüksek Hedef Fiyat Geldi

Europap Tezol İçin ALB Yatırım’dan Yüksek Hedef Fiyat Geldi

Borsa İstanbul'da yeni rekorlar kırılırken, temizlik kağıdı üreticisi Europap Tezol'un sürdürülebilir üretim ve inovatif ürünlerle öne çıktığı ALB Yatırım raporuyla vurgulanıyor.

Yayınlanma:
Europap Tezol İçin ALB Yatırım’dan Yüksek Hedef Fiyat Geldi

Borsa İstanbul’da yeni rekorlar kırılırken, şirketler için yayınlanan raporlar dikkat çekiyor. ALB Yatırım’ın paylaştığı raporda, temizlik kağıdı üreticisi Europap Tezol’un inovatif ürün yelpazesi ve sürdürülebilir üretim pratikleriyle öne çıktığı vurgulanıyor.

Pandemi sürecinin artan hijyen ve temizlik bilinciyle birlikte şirket için bir fırsat oluşturduğu belirtiliyor. 2023’ün Tezol için pozitif trendlerin devam ettiği ve operasyonel verimlilikte önemli ilerlemeler sağlandığı ifade ediliyor.

europap-tezol-icin-alb-yatirimdan-yuksek-hedef-fiyat-geldi

Europap Tezol için hedef fiyat 47 TL’ye yükseldi

ALB Yatırım, Europap Tezol için 47 TL hedef fiyat belirlerken “al” tavsiyesinde bulunuyor. Hisse senedinin yüzde 126,15 oranında yükseliş potansiyeline işaret ediyor.

TEZOL hissesi, 6 Şubat’ta yüzde 3,3 artışla 21,8 TL’den işlem görüyor. Son günlerde hissenin gösterdiği yükselişlerle dikkat çekiyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz