TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2124 %-0,08
EUR 34,6408 %-0,03
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,2563 %-0,08
Logo
Anasayfa Kripto Para Floki Inu (FLOKI) Hızlı Bir Şekilde Yükseliyor

Floki Inu (FLOKI) Hızlı Bir Şekilde Yükseliyor

Floki Inu (FLOKI), son 30 günde yüzde 630'un üzerinde muazzam bir yükselişle kripto para piyasasının dikkatini çekiyor.

Yayınlanma:
Floki Inu (FLOKI) Hızlı Bir Şekilde Yükseliyor

Floki Inu (FLOKI), kripto para piyasasında hala önemli bir ilgi odağı haline geliyor, özellikle son 30 gün içinde etkileyici bir yükseliş trendi yaşadı. Bu altcoin, sonuç olarak piyasa değerini 2 milyar doları aşarak kripto para birimleri arasında 55. sıraya yükseldi.

floki-inu-floki-hizli-bir-sekilde-yukseliyor

Floki Inu ilgi odağı haline geliyor

Bu fiyat artışı, önemli dijital varlık firmalarının FLOKI’yi potansiyel bir uzun vadeli yatırım olarak değerlendirmeleri ve 10 milyon dolarlık bir satın alma planı yapmalarıyla geldi. Bu hamle, altcoin’i 27 Şubat’ta dokuz ayın en yüksek seviyesine yükseltti.

Ancak FLOKI’nin popülaritesi yalnızca fiyat artışıyla sınırlı değil. Son 24 saat içinde yüzde 70’in üzerinde bir artışla 0.0002425 dolara kadar yükseldi. Bu, altcoinin geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ettiğini ve büyük bir yatırımcı ilgisine sahip olduğunu gösteriyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz