TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2655 %0,11
EUR 34,7130 %0,29
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,2954 %0,26
Logo
Anasayfa Borsa Garanti Yatırım’ın Bu Haftaki En Çok Alım Yaptığı Hisseler Açıklandı

Garanti Yatırım’ın Bu Haftaki En Çok Alım Yaptığı Hisseler Açıklandı

Bu hafta BIST 100 endeksinde yaşanan yükselişe paralel olarak Garanti Yatırım'ın en çok alım yaptığı hisselerin listesi belirlendi.

Yayınlanma:
Garanti Yatırım’ın Bu Haftaki En Çok Alım Yaptığı Hisseler Açıklandı

Bu hafta BIST 100 endeksi, 9.416 puana kadar çıkarak önemli bir performans sergiledi ve kapanışı yüzde 1,34’lük bir artışla 9.374 puandan gerçekleştirdi. Borsa, son iki aydır yatırımcılara kazandırmaya devam ederken, aracı kurumların hisse alım ve satış işlemleri büyük ilgi görüyor. Garanti Yatırım’ın bu hafta en çok alım yaptığı hisselerin listesi de belli oldu.

Garanti BBVA müşterilerinin 19-23 Şubat haftasında BIST 100 endeksinin yükseldiği dönemde en çok alım yaptığı hisseler açıklandı.

Listede 10 hisse bulunmakta ve listenin başında Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (EREGL) yer alıyor. Garanti Yatırım, EREGL hissesinden 518 milyon 383 bin 088 TL’lik alım gerçekleştirdi.

garanti-yatirimin-bu-haftaki-en-cok-alim-yaptigi-hisseler-aciklandi

Garanti Yatırım en çok EREGL hissesi aldı

Garanti Yatırım müşterilerinin ikinci en çok alım yaptığı hisse ise 306 milyon 906 bin 071 TL ile Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş. (TUPRS) oldu.

Listede üçüncü sırada ise 174 milyon 989 bin 999 TL ile Astor Enerji A.Ş. (ASTOR) yer aldı.

EREGL hissesi bu hafta 51 TL’ye kadar yükseldi ve kapanışı 46,5 TL’den gerçekleşti. TUPRS hissesi ise yıllık yüzde 120’den fazla kazandırarak 176,5 TL’ye kadar yükseldi ve kapanışı 164,1 TL’den gerçekleşti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz