TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Global Yatırım Holding 2023’te İyi Performans Gösterdi

Global Yatırım Holding 2023’te İyi Performans Gösterdi

Dünyanın en büyük transit limanı Nassau Kruvaziyer Limanı'nda geçen yıl yapılan milyon dolarlık yatırımın ardından Global Yatırım Holding'in bağlı ortaklığı Global Ports Holding Plc'nin (GPH) açıkladığı Aralık 2023 yolcu istatistiklerine göre, limanlara gelen gemi sayısı yüzde 35'in üzerinde artarken, yolcu hareketlerinde yüzde 41'lik büyük bir artış kaydedildi.

Yayınlanma:
Global Yatırım Holding 2023’te İyi Performans Gösterdi

Dünyanın en büyük transit limanı olan Nassau Kruvaziyer Limanı’nda geçen yıl Mayıs ayında milyon dolarlık yatırım gerçekleştiren Global Yatırım Holding A.Ş., bağlı ortaklığı Global Ports Holding Plc’nin (GPH) Aralık 2023 dönemine ait yolcu istatistiklerini Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden paylaştı.

GPH’nin paylaştığı verilere göre, Aralık 2023’te limanlara gelen gemi sayısı bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 35’in üzerinde arttı.

global-yatirim-holding-2023te-iyi-performans-gosterdi

Global Yatırım Holding limanlarına yüzde 35 fazla gemi geldi

Yolcu hareketlerinde ise Aralık ayında bir önceki yıla kıyasla yüzde 41’lik bir artış gözlendi. Ayrıca, limanlara gelen gemilerin doluluk oranları konsolide bazda yüzde 99 olarak kaydedildi.

GPH’nin neredeyse tam kapasite doluluk oranına ulaştığı gün açıklamasının ardından Global Yatırım Holding hisseleri (GLYHO) pozitif bir performans sergiledi.

GLYHO, son günlerdeki kazançlarını sürdürerek aylık bazda yüzde 9, haftalık bazda ise yüzde 8 oranında artış kaydetti ve bugün de yükselişle 11.33 TL seviyesinden işlem gördü.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz