TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Günün Önemli Hisse Haberleri – 19 Aralık

Günün Önemli Hisse Haberleri – 19 Aralık

Payları Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerde yaşanan gelişmeler, hisselere de doğrudan etki ediyor. İşte günün önemli hisse haberleri…

Yayınlanma:
Günün Önemli Hisse Haberleri – 19 Aralık

Borsada sancılı süreç devam ederken, şirketler çalışmalarına devam ediyor. KAP Bildirimleri ile şirketlerinde olan gelişmeleri kamuoyuna duyuran firmaların dün itibariyle geçtiği detaylar içeriğimizde derlenmiştir. Yeni sipariş alımlarından iş anlaşmalarına ve diğer gelişmelere kadar 18 Aralık Pazartesi günü KAP’a bildirim yapan firmaların önemli hisse haberleri özet halinde Halka Arz Haber okuyucuları ile paylaşılmaktadır.

Günün Önemli Hisse Haberleri – 19 Aralık

Dün (18 Aralık) itibariyle BİST de işlem gören şirketlerin hisselerine dair yaşanan önemli gelişmeler şu şekilde oldu:

AVPGY – AK Yatırım Konsorsiyum liderliğinde gerçekleştirilen Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı halka arz sonuçları açıklandı. Halka arz 3,5 milyondan fazla yatırımcı katıldı. Bireysel yatırımcı başına halka arzdan maksimum 25-26 lot düştü.

KBORU – Borsa İstanbul’un yeni aktörlerinden biri olan Kuzey Boru A.Ş, Yurt içinde yerleşik bir firma ile altyapı boru satışı için 55.429.425,93 TL’lik sözleşme imzaladığını duyurdu.

GUBRF – Gübretaş tarafından geçtiğimiz Haziran ayında SPK’ya yapılan yüzde 300 oranındaki bedelsiz sermaye artırımı için ret kararı verildi. Gerekçe olarak bağlı iştirakin muhatap olduğu dava için pay ayrılmaması gösterildi.

SKBNK – Şekerbank’ın grup şirketlerinden olan Desmer Güvenlik; Şekerbank’taki paylarından 293 bin 630 lotu borsada 6,76-6,87 TL fiyat aralığından sattığını kamuoyuna deklare etti.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

FONET – Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş; 2 farklı ihalede en uygun teklifi verdiğini duyurdu. Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ayrı ayrı yapılan “36 ay süreli Hastane Bilgi Yönetim Sistemi Hizmet Alımı” ihalelerine sırasıyla 20.898.360 TL ve 32.719.176 TL teklif veren şirketin söz konusu teklifleri “en uygun teklif” oldu.

SDTTR – SDT Uzay Ve Savunma Teknolojileri A.Ş, 2025 yılında tamamlamayı planladığı; Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni yerleşkenin inşaat faaliyetlerine başladığını duyurdu.

AGROT – Borsa İstanbul’da geçtiğimiz ay işlem görmeye başlayan yeni halka arz şirketlerinden Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım A.Ş, bir süredir devam ettirdiği şirket satın alma sürecini başarıyla tamamladı. İstanbul merkezli Ayazağa Depoculuk ve Lojistik’in paylarının yüzde 90’ı 41 milyon TL karşılığında satın alındı.

Önemli Hisse Haberleri

Önemli Hisse Haberleri

IHLAS – Grup şirketlerinden Türkiye Hastanesi, American Accreditation Commission International akreditasyonu almaya hak kazandı.

DERHL – Derlüks Yatırım Holding A.Ş yüzde 100 bağlı ortaklık Emiliano Zapata Giyim ve yüzde 45 oranında iştirak şirketi Toprak Yenilenebilir Enerji’yi, Emiliano Zapata Giyim bünyesinde birleştirdi.

BAYRK – Bayrak EBT Taban Sanayi ve Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Naz’ın 6.404.908 lot hisse alımı ve 4.266.470 lot hisse satışı gerçekleştirdiği duyuruldu.

DOFER – 2023 yılında halka arz olan firmalardan biri konumundaki Dofer Yapı Malzemeleri A.Ş; Yurt içi merkezli 3 firma ile 10.828.293 TL tutarında sipariş sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

ULAS – Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Naz, 16 TL fiyattan 170.625 lot hisse satışı gerçekleştirdiğini açıkladı.

KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz