TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,4246 %-0,15
EUR 34,6533 %-0,66
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3409 %-0,56
Logo
Anasayfa Hisseler Teknik Yapı Teknik Yapılar San. ve Tic. A.Ş.

Teknik Yapı Teknik Yapılar San. ve Tic. A.Ş. Teknik Yapı Teknik Yapılar San. ve Tic. A.Ş.

BIST Kodu: TEKYP   (Teknik Yapı Teknik Yapılar San. ve Tic. A.Ş.)
Halka Arz Tarihi: Hazırlanıyor...
Pay: 51,500,000 Lot
Dağıtım Yöntemi: Eşit Dağıtım **
Halka Arz Fiyat Aralığı: Hazırlanıyor...
Halka Arz Durumu: Hazırlanıyor
Fiili Dolaşımdaki Pay:
Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı:
BIST İlk İşlem Tarihi:
Aracı K. : Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
Pazar: Yıldız Pazar

Özet Bilgiler

    Şirket Hakkında

    Teknik Yapı Teknik Yapılar San. ve Tic. A.Ş.

    Şirket'in Kadıköy'de dekorasyon ve apartman inşaatı ile başlayan sektör deneyimi, tek apartman, site ve fabrika inşaatına dönüşmüştür.

    1980 yılında kurulan Şirket, günümüze kadar çok sayıda nitelikli inşaat projeleri gerçekleştirmiş olup sektördeki öncü firmalardan birisi konumuna gelmiştir. Şirket söz konusu projelerde ağırlıklı olarak konut olmakla birlikte ticari ünite niteliğinde taşınmaz inşaatını gerçekleştirmiştir. Bugüne kadar gerçekleşen ve devam eden projeler üst kalite nitelikteki yapılardan oluşmaktadır. Şirket; güvenliğin, konforun, kalitenin ve estetiğin bir arada bulunduğu konutlar ve yapılar üretmek, yeşilin ve doğanın olabildiğince korunduğu yaşam alanları yaratmak misyonu ile faaliyetlerini sürdürmektir.

    Şirket inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmakta ve bu kapsamda her türlü resmi ve özel inşaat işlerini gerçekleştirmektedir. Şirket inşaat işleri kapsamında mülkiyeti kendisine ait arsalar ve bunun yanı sıra proje bazlı olarak hasılat paylaşımı yöntemine göre farklı projelerde yapı inşası ve satışı faaliyetlerini yürütmektedir.

    Şirket gerçekleştirdiği projelerde çoğunlukla konut olarak kullanılacak olan bağımsız bölüm inşaa etmekte olup konutun yanında ticari amaçla kullanılması hedeflenen ticari bağımsız bölümler de inşaat etmektedir.

    Şehir : İstanbul Kuruluş Tarihi : 28.01.1980