TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2714 %0,16
EUR 34,7852 %0,05
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,4461 %0,24
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri İnfo Yatırım Hisselerin Beklenen Direnç Seviyelerini Açıkladı

İnfo Yatırım Hisselerin Beklenen Direnç Seviyelerini Açıkladı

BIST 100 endeksinin son kapanışının ardından INFO Yatırım'ın yayımladığı teknik analiz bülteninde, Doğan Şirketler Grubu Holding, Enka İnşaat Ve Sanayi, Türkiye İş Bankası, Koç Holding ve Kontrolmatik Teknoloji Enerji Ve Mühendislik hisseleri için beklenen direnç seviyeleri açıklandı.

Yayınlanma:
İnfo Yatırım Hisselerin Beklenen Direnç Seviyelerini Açıkladı

BIST 100 endeksi, 8 haftadır devam eden yükseliş trendini dün kapanışı 9334,13 puandan gerçekleştirdi. Yatırımcılar, hisse senetlerindeki hareketliliği yakından izliyorlar. Bu kapsamda, INFO Yatırım bugün yayımladığı teknik analiz bülteninde, beklenen teknik hareketliliği açıkladı.

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş’nin (DOHOL) hissesi için direnç seviyesi 14,24 olarak belirtildi.

Enka İnşaat Ve Sanayi A.Ş’nin (ENKAI) hisseleri, kapanışı 40,06 TL’den gerçekleştirerek direnç seviyesi 41,05 olarak kaydedildi.

info-yatirim-hisselerin-beklenen-direnc-seviyelerini-acikladi

ISCTR yıllık yüzde 185 kazançla dikkat çekti

Türkiye İş Bankası A.Ş’nin (ISCTR) hisseleri yıllık yüzde 185 kazançla dikkat çekiyor ve direnç seviyesi 29,09 olarak belirlendi.

Koç Holding A.Ş’nin (KCHOL) hisseleri yıllık yüzde 140’a yakın bir kazanç elde etti ve direnç seviyesi 176,70 olarak kaydedildi.

Kontrolmatik Teknoloji Enerji Ve Mühendislik A.Ş’nin (KONTR) hisseleri ise kapanışı 291 TL’den yaparak direnç seviyesi 300,92 olarak belirlendi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz