TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri İş Yatırım CCOLA’nın Yerine AGHOL’ü Önerdi

İş Yatırım CCOLA’nın Yerine AGHOL’ü Önerdi

Borsa tarihinin en yüksek seviyelerinde seyrederken, İş Yatırım tarafından paylaşılan raporda hisse önerilerinde değişiklikler yapıldığı açıklandı. CCOLA'nın yerine AGHOL'ün öneri listesine alınması, hisse senedinin defansif iş modeli ve Bangladeş operasyonlarının etkisiyle ilgili olumlu beklentilere işaret ediyor.

Yayınlanma:
İş Yatırım CCOLA’nın Yerine AGHOL’ü Önerdi

Borsa son günlerde yükselişini hızlandırarak tarihinin en yüksek seviyelerinde seyrediyor. BIST 100 endeksi yeni güne rekorlarla başladı ve 8915 puan seviyesine ulaştı. Endeks, haftalık bazda yükselişini yüzde 4’ün üzerine çıkarmış durumda.

Yatırımcı ilgisinin arttığı bir dönemde, aracı kurumlar öneri listelerini güncelliyor. İş Yatırım tarafından paylaşılan yeni raporda hisse önerilerinde değişiklik olduğu belirtildi. Raporda, daha önce yükselmiş olan bir hisse senedinin listeden çıkarıldığı ve yerine başka bir hissenin eklendiği açıklandı.

Aracı kurumun paylaştığı bültende, CCOLA hissesinin öneri listesinden çıkarıldığı ve yerine AGHOL’ün eklendiği belirtildi. CCOLA’nın, endekse göreceli yüzde 50 getiri sağlamış olmasına rağmen öneri listesinden çıkarıldığı ifade edildi.

is-yatirim-ccolanin-yerine-agholu-onerdi

İş Yatırım önerilenler listesini güncelledi

Ayrıca, hisse senedinin defansif iş modeli ve güçlü operasyonel performansı nedeniyle hala olumlu görüşün korunduğu ve Bangladeş operasyonlarının satın alınmasının hisse için bir katalizör olabileceği tahminine yer verildi.

İş Yatırım, en çok önerilenler listesine CCOLA’nın yerine AGHOL’ü ekledi. Raporda, “Ana iştirakler hakkında olumlu görüşlere sahibiz. Holding hissesi net aktif değerine göre yüzde 45 iskonto ile işlem görmekte ve bu oran tarihsel ortalamaların oldukça üzerinde.” ifadelerine yer verildi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz