TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri İzdemir Enerji (IZENR) Birleşme İşlemini Tamamladı

İzdemir Enerji (IZENR) Birleşme İşlemini Tamamladı

İzdemir Enerji, Borsa İstanbul'a halka arzının ardından yüzde 100 bağlı ortaklığı İzdemir Solar Enerji'yi devralarak birleşme işlemlerini tamamladı. Türk Ticaret Kanunu'na uygun şekilde tescil edilen bu işlem, 21 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşti.

Yayınlanma:
İzdemir Enerji (IZENR) Birleşme İşlemini Tamamladı

Ağustos ayında Borsa İstanbul’a halka arz olan İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Ş. (IZENR), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada, yüzde 100 bağlı ortaklığı olan İzdemir Solar Enerji A.Ş.’yi devralarak birleşme işlemlerini tamamladığını duyurdu.

Türk Ticaret Kanunu’na uygun olarak tescil edilen bu işlem, 21 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşti ve Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi’nde ilan edildi.

izdemir-enerji-izenr-birlesme-islemini-tamamladi

IZENR İzdemir Solar Enerji A.Ş. ile devir işlemlerini gerçekleştirdi

İzdemir Enerji’nin halka arzı, Borsa İstanbul’da IZENR koduyla işlem görmeye başlamış ve başarılı bir tavan serisi yaşamıştı.

Hisseler, son dönemde MSCI Global Small Cap Endeksi’ne dahil edilmesinin ardından 32-40 lira bandında dalgalanarak ılımlı bir yükseliş gösteriyor. Yazının hazırlandığı an itibariyle hisse senedi, 36,5 TL’den işlem görüyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz