TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2369 %0,01
EUR 34,7799 %0,45
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3822 %0,33
Logo
Anasayfa Hisse Önerileri Karel Elektronik Hisse 2024 KAREL Hedef Fiyat Tahminleri

Karel Elektronik Hisse 2024 KAREL Hedef Fiyat Tahminleri

Borsa İstanbul Yıldız Pazar hisselerinden olan Karel Elektronik hisse KAREL için aracı kurumların 2024 KAREL hedef fiyat tahminleri içeriğimizde derlenmiştir.

Yayınlanma:
Karel Elektronik Hisse 2024 KAREL Hedef Fiyat Tahminleri

Türkiye’nin en değerli 100 markasından biri olan Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş, elektronik üretim şirketidir. Türkiye’nin PBX Pazarı, yani telefon santrali pazarı lideri olan şirket, ülkemize değer kazandıran firmalardan biridir. 2006 yılından bu yana borsada işlem gören Karel Elektronik hisse KAREL, teknoloji alanında yoğun olarak takip edilen hisselerden biridir. Bu kapsamda aracı kurumların KAREL hedef fiyat öngörüleri de önem arz etmektedir. İşte kurumların 2024 KAREL hedef fiyat beklentileri…

Aracı Kurumların Karel Elektronik Hisse 2024 KAREL Hedef Fiyat Beklentileri

Elektronik sistem üreticisi olarak faaliyetlerini sürdüren Karel Elektronik, telefon santrali üretimi alanında lider konumdadır. Türkiye’de 700 bini aşkın kurulu telefon santrali (PBX) bulunan şirket yalnızca ulusal değil, küresel çapta hizmet vermektedir. Karel Elektronik, 30’dan fazla ülkeye ürün ve teknoloji ihracı gerçekleştiren ve 12 milyonu aşkın kullanıcıya erişmiş bir teknoloji şirketidir.

Karel Elektronik hisse KAREL’in 2024 yılında kaç TL olacağına yönelik aracı kurumların tahminleri, hissenin takipçileri için önem arz etmektedir. KAREL hedef fiyat 2024 öngörüsünü açıklayan aracı kurumlardan Deniz Yatırım ve Philip Capital’in tahminini aşağıda yer almaktadır.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

Deniz Yatırım 2024 KAREL Hedef Fiyat Tahmini Kaç TL?

Deniz Yatırım geçtiğimiz ay KAREL hisse hedef fiyat beklentisini güncelledi. Aracı kurumun KAREL hedef fiyat güncel tahmini 41 TL oldu. Şirketin bir önceki öngörüsü ise 37,2 TL şeklinde idi. Deniz Yatırım KAREL tavsiyesini ise AL seviyesinde tuttu.

Philip Capital 2024 KAREL Hedef Fiyat Öngörüsü!

Philip Capital Karel Elektronik hissesinin 2024 yılına ilişkin hedef fiyat tahminini 50,20 TL olarak deklare etti. Aracı kurumun KAREL tavsiyesi ise “endeks üstü getiri” oldu.

Aracı Kurumların Karel Elektronik Hisse 2024 KAREL Hedef Fiyat Beklentileri

Aracı Kurumların Karel Elektronik Hisse 2024 KAREL Hedef Fiyat Beklentileri

KAREL Hisse Analiz 9 Ocak 2024!

9 Ocak itibarı ile KAREL hisse 12,06 TL seviyelerinden işlem görmektedir. Hissenin son 52 haftalık döneminde gördüğü en yüksek seviye 18,01 TL; en düşük fiyat ise 6,66 TL olarak gerçekleşmiştir. Piyasa değeri 9,72 milyar TL olan hisse geçtiğimiz Aralık ayında yüzde 100 oranında bedelli bölünme gerçekleştirmiştir.

KAREL grafik incelemesi yapıldığında 5 yıllık periyotta hissenin yaklaşık yüzde 3.500’e yakın değer artışı görülmektedir. Yani 5 yıldır hisseyi elinde tutan yatırımcını kazancı yüksek seviyelerde gerçekleşmiştir. Söz konusu veriler KAREL grafik anlık analiz sonucunda elde edilmiştir. Hisse fiyatı değiştiğinde bu verilerde de değişim yaşanabilir.

KAREL KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz