TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2082 %0,03
EUR 35,0507 %0,14
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9295 %0,10
Logo
Anasayfa Halka Arz KBORU MEGMT ve SURGY Talep Toplama Sürecine Başladı!

KBORU MEGMT ve SURGY Talep Toplama Sürecine Başladı!

Yatırımcılar, SPK bülteninde onaylanan yeni halka arzlarla bir kez daha piyasaya ilgi gösteriyor. Kuzey Boru A.Ş. (KBORU), Mega Metal Sanayi A.Ş. (MEGMT) ve Sur Tatil Evleri A.Ş.’nin (SURGY) talep toplama süreci, 7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

Yayınlanma:
KBORU MEGMT ve SURGY Talep Toplama Sürecine Başladı!

Yatırımcı ilgisinin arttığı bir dönemde, SPK bülteninde geçen hafta onaylanan halka arzlar, Kuzey Boru A.Ş. (KBORU), Mega Metal Sanayi A.Ş. (MEGMT) ve Sur Tatil Evleri A.Ş.’nin (SURGY) talep toplama süreciyle başlıyor.

7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek talep toplama sürecinde, Kuzey Boru A.Ş. (KBORU) için talepler normal hisse alım işlemleri gibi iletilebiliyor ve 8 Aralık saat 13:00’a kadar devam ediyor. Tacirler Yatırım tarafından yürütülecek olan KBORU’nun halka arz büyüklüğü 868.800.000 olarak açıklandı, arz fiyatı ise 36,20 TL olarak belirlendi.

kboru-megmt-ve-surgy-talep-toplama-surecine-basladi

SURGY ve MEGMT halka arz menüsünden alınabiliyor

Sur Tatil Evleri A.Ş. (SURGY) ve Mega Metal Sanayi A.Ş. (MEGMT) arzlarına katılım ise aracı kurum halka arz menülerinden gerçekleştiriliyor.

Talep toplama işlemi 8 Aralık 17:00’a kadar devam ediyor. SURGY’nin arz büyüklüğü 2.213.100.000 ve arz fiyatı 49,18 TL olarak belirlenirken, MEGMT’nin halka arz büyüklüğü 1.775.825.000 ve birim fiyatı 28,30 TL olarak belli oldu.

CATES ilk günden tavan fiyattan işlem gördü

Öte yandan, geçtiğimiz hafta talep toplama süreci tamamlanan Çates Elektrik A.Ş. (CATES), borsada işlem görmeye başladı ve ilk gününde 62,85 TL ile tavan fiyattan işlem gördü.

Yatırımcılar, halka arzların getirdiği yeni fırsatlarla birlikte piyasadaki gelişmeleri yakından takip ediyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz