TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2044 %0,00
EUR 34,7599 %-0,27
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,4086 %0,01
Logo
Anasayfa Borsa Kendi Hissesini Alan Patronlar – 19 Aralık

Kendi Hissesini Alan Patronlar – 19 Aralık

Şirket paylarının ederinin altında fiyatlandığını düşünen iş adamları kendi firmalarının hisselerini alıyor. Kendi hissesini alan patronlar 19 Aralık itibariyle içeriğimizde derlenmiştir.

Yayınlanma:
Kendi Hissesini Alan Patronlar – 19 Aralık

Her ne kadar borsada işlem gören şirketler önemli oranda halka açık payları barındırsalar da, şirketleri patronlarından bağımsız düşünmek mümkün değil. Zira patronların anlayış ve hayat görüşü, yönetme tarzlarına ve dolayısıyla şirketlerine de sirayet ediyor. Bu durum, orta ve uzun vadede şirketin faaliyetlerine ve dolayısıyla şirket hisselerine de yansıyor. Bu nedenle şirketlerine güvenen ve bu doğrultuda şirketlerinden hisse geri alımı yapan patronların firmaları, yatırımcıların ilgi alanlarına giriyor. Dün itibariyle firmalarından hisse geri alımı yapan, kendi hissesin alan patronlar haberimizde özetlenmiştir.

Kendi Hissesini Alan Patronlar – 19 Aralık

Borsanın genel olarak düşen trend içerisinde hareket ettiği son günlerde, patronların şirket paylarına yönelik olarak geri alımları da çoğaldı. Bununla birlikte, pek çok firma da kendi hissesini kurumsal olarak geri alıyor ve bu kapsamda “hisse geri alım programı” uyguluyor. Dün (18 Aralık Pazartesi) hisselerini geri alan patronlar aşağıdaki gibi oldu:

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş – GEDIK – 100 bin lot hisse 14,99-15,00 TL fiyat aralığından Yönetim Kurulu Başkanı Onur Topaç tarafından geri alındı.

Ünlü Yatırım Holding A.Ş – UNLU – 60 bin lotu ortalama 15,95 TL’den şirket tarafından geri alındı.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

Enka İnşaat ve Sanayi AŞ – ENKAI – Şirket ortağı ve Türkiye’nin en zengin iş adamlarından olan Mehmet Sinan Tara, 36,44-36,98 TL fiyat aralığından 600 bin lot hisse aldı.

LDR Turizm A.Ş – LIDER – Yakın geçmişte bedelsiz sermaye artışı yapan şirket 120 bin 568 lotu 49,10 TL’den geri aldı.

Bayrak EBT Taban Sanayi ve Ticaret A.Ş – BAYRK – 1 milyon lot hisse Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Naz tarafından 9,08 TL fiyattan satın alındı.

Kendi Hissesini Alan Patronlar – 19 Aralık

Kendi Hissesini Alan Patronlar – 19 Aralık

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş – SISE – Şirket, 750 bin lotu 47,48 TL’den geri aldı.

Yayla Agro Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. – YYLGD – 240 bin lotu 13,56 TL’den şirket tarafından geri alındı.

İndeks Bilgisayar Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş – INDES – 223 bin 214 lot hisse Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Bilecik tarafından 6,71-6,78 TL fiyat aralığından satın alındı.

Kervan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş – KRVGD – 1677 lotu ortalama 19,96 TL’den şirket tarafından geri alındı.

Medical Park Hastaneler Grubu – MPARK – Neredeyse her gün geri alım yapan şirket, 182 bin 500 lotu ortalama 136,47 TL’den geri aldı.

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş – MHRGY – Şirketin iştirak kuruluşu Quick Sigorta, MHRGY paylarından 2 milyon 249 bin 716 lotu 4,61-4,73 TL fiyat aralığından satın aldı.

Suwen Tekstil Sanayi Pazarlama A.Ş. – SUWEN – 20 bin lotu 18,69 TL’den geri aldı.

KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz