TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Kuzey Boru Halka Arz Fiyatının Üzerinde Güçlü Performans Sergiliyor

Kuzey Boru Halka Arz Fiyatının Üzerinde Güçlü Performans Sergiliyor

Borsa İstanbul BIST 100 endeksinde dikkat çeken bir çıkışa imza atan Kuzey Boru (KBORU), halka arz fiyatının üzerine çıkarak yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Yayınlanma:
Kuzey Boru Halka Arz Fiyatının Üzerinde Güçlü Performans Sergiliyor

Borsa İstanbul BIST 100 endeksinde etkileyici bir performans sergileyen Kuzey Boru (KBORU), halka arz fiyatı olan 36,2 TL’den işlem görmeye başlayarak kısa sürede dikkat çekici bir yükseliş kaydetti.

7-8 Aralık 2023 tarihinde halka arz olan KBORU, başlangıçta kısa vadeli tavan hareketleriyle yatırımcıların ilgisini çekti. Ancak, 2024 yılında gösterdiği güçlü performansla ön plana çıktı.

5 Ocak itibarıyla 42,7 TL seviyelerinden başlayan çıkış, 167,8 TL seviyesine kadar devam etti.

kuzey-boru-halka-arz-fiyatinin-uzerinde-guclu-performans-sergiliyor

KBORU yüzde 298,5 oranında değer kazandı

Kuzey Boru’nun bu hızlı yükselişte, şirketin açıkladığı yeni sözleşmeler ve iş ilişkilerinin de etkisi büyüktür. 25 Ocak tarihinde duyurulan 121 milyon TL’lik satış sözleşmesi, KBORU’nun güçlü bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor.

Haftalık bazda yüzde 76,6, aylık bazda ise yüzde 298,5 oranında değer kazanarak rakiplerine göre önemli bir performans sergileyen Kuzey Boru, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Şirketin sektördeki etkin rolü ve başarıları, gelecekteki büyüme potansiyelini de beraberinde getiriyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz