TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Matriks Finansal Teknolojide Yeni Adım Atıyor

Matriks Finansal Teknolojide Yeni Adım Atıyor

Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada, sermayesi 1.000.000,00 TL olan Base İnteraktif Yazılım A.Ş'yi kurduğunu duyurdu.

Yayınlanma:
Matriks Finansal Teknolojide Yeni Adım Atıyor

Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri, stratejik bir adım atarak Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla duyurduğu finansal duran varlık edinimi ile dikkat çekiyor.

Şirket, 1.000.000,00 TL sermayeli Base İnteraktif Yazılım A.Ş’yi kurduğunu açıkladı. Yeni şirketin yüzde 50’si Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri Anonim Şirketi’ne, yüzde 25’i Mehmet Selçuk Oğuz’a ve kalan yüzde 25’i Başar Bülent Demiralp’e aittir.

matriks-finansal-teknolojide-yeni-adim-atiyor

Matriks’in yeni şirketi Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde duyuruldu

20 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edilen şirket, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde 20 Aralık 2023 tarih ve 10983 sayılı ilanla duyuruldu.

Nakden taahhüt edilen payların 250.000 TL’si tescilden önce ödenirken, geri kalan kısım yönetim kurulunun kararları doğrultusunda 24 ay içinde ödeniyor.

Base İnteraktif Yazılım A.Ş’nin faaliyet alanı, finans piyasalarına yönelik yazılımların geliştirilmesi, özellikle finansal veri analizi ve işlem platformları olarak belirlendi.

Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri, bu yeni girişiminin ortaklığın faaliyetlerine olumlu bir etki yapmasını bekliyor. Ancak, hisse değerleri haftalık bazda yüzde 8,5 ve aylık bazda yüzde 11,59 oranında değer kaybetmiştir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz