TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2078 %0,04
EUR 34,8428 %0,27
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,6176 %0,37
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Mia Teknoloji Amerikalı Şirketle Dev Anlaşma İmzaladı

Mia Teknoloji Amerikalı Şirketle Dev Anlaşma İmzaladı

Mia Teknoloji A.Ş., Amerika merkezli bir şirketle yaptığı önemli anlaşmayı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurdu. Anlaşma kapsamında sağlık alanındaki yazılımların lisans satışı ve şirketin yüzde 51'inin Amerika'daki bir yatırımcıya satılacağı açıklandı.

Yayınlanma:
Mia Teknoloji Amerikalı Şirketle Dev Anlaşma İmzaladı

Mia Teknoloji A.Ş., sektöründe öncü konumunu güçlendiren iş anlaşmalarına bir yenisini eklediğini duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yapılan açıklamada, geçen yıl Ekim ayında Amerika Birleşik Devletleri merkezli bir şirketle imzalanan niyet mektubunun sonuçlandığı belirtildi. Yapılan müzakerelerin ardından 17 Şubat 2024 tarihinde resmi sözleşmenin imzalandığı ifade edildi.

mia-teknoloji-amerikali-sirketle-dev-anlasma-imzaladi

Mia Teknoloji yüzde 51 hissesini satıyor

Anlaşma kapsamında, Mia Teknoloji’nin sağlık alanındaki yazılımlarına ilişkin lisans satışı yapılacak ve New York merkezli iştiraki MIA Tech Corporation’a satış ve pazarlama yetkisi veriliyor. Ayrıca, şirketin yüzde 51’lik hissesinin bir Amerikalı yatırımcıya satılacağı bildirildi.

Söz konusu anlaşma çerçevesinde, Mia Teknoloji’nin MIA Tech Corporation’a toplamda 90.196.078 dolar değerinde lisans satışı gerçekleştireceği belirtildi. İlk aşamada 22.549.019 Amerikan doları tutarında satış yapılacağı ve kalan bakiyenin ise MIA Tech Corporation’un faaliyetleri doğrultusunda kademeli olarak gerçekleştirileceği vurgulandı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz