TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1989 %-0,22
EUR 34,8984 %-0,22
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,7704 %-0,05
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Oba Makarnacılık İlk Gününden Yoğun İlgi Gördü

Oba Makarnacılık İlk Gününden Yoğun İlgi Gördü

SPK'nın halka arzları hızlandırmasıyla Oba Makarnacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin büyük talep gören halka arzı başladı.

Yayınlanma:
Oba Makarnacılık İlk Gününden Yoğun İlgi Gördü

Türkiye’nin önde gelen makarna üreticisi ve ihracat liderlerinden biri olan Oba Makarnacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş., son haftalarda halka arzları yeniden hızlandıran SPK’nın onayıyla halka arz edildi. Şirketin payları 39,24 TL fiyatla halka arz edildi ve talep toplama işlemi büyük ilgi gördü.

oba-makarnacilik-ilk-gununden-yogun-ilgi-gordu

Oba Makarnacılık ilk gününe tavanda başladı

22-23 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleşen talep toplama işlemi sonucunda, halka arz edilen 96.336.345 TL nominal değerli paylarına karşılık, 472.215.123 TL nominal değerli talep geldi. Bugün (01.03.2024) itibarıyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlayan şirket payları, yüzde 9,99 tavan fiyatla işleme başladı ve ilk günden 43,16 TL’yi gördü. Saat 10.15 itibarıyla yaklaşık 30 milyon lot tavanda bekliyor.

Şirket payları BIST Tüm, BIST Tüm-100, BIST Yıldız, BIST Halka Arz, BIST Sınai, BIST Gıda İçecek ve BIST Katılım Tüm endeksleri kapsamında işlem görüyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz