TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Oncosem Sağlık Sektöründeki Yatırımlarını Sürdürüyor

Oncosem Sağlık Sektöründeki Yatırımlarını Sürdürüyor

Oncosem Onkolojik Sistemler Sanayi ve Ticaret A.Ş., sağlık sektöründeki etkinliğini sürdürerek, Borsa İstanbul'a katılımının ardından Santek Sağlık Turizm Tekstil San. ve Tic. A.Ş. bağlı ortaklığının Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi tarafından düzenlenen ihalede kemoterapi ilaç hazırlama hizmetini kazandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurdu.

Yayınlanma:
Oncosem Sağlık Sektöründeki Yatırımlarını Sürdürüyor

Sağlık sektörünün önde gelen şirketlerinden Oncosem Onkolojik Sistemler Sanayi ve Ticaret A.Ş., katıldığı ihaleler ve yeni iş anlaşmaları hakkında bilgilendirme yapmaya devam ediyor.

Şirket, 2022 yılında Borsa İstanbul’a katıldıktan sonra, bağlı ortaklığı Santek Sağlık Turizm Tekstil San. ve Tic. A.Ş.’nin Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi tarafından düzenlenen bir ihaleye katıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurdu.

oncosem-saglik-sektorundeki-yatirimlarini-surduruyor

ONCSM hisseleri yükselişini devam ettiriyor

Şirket, söz konusu ihalenin kemoterapi ilaç hazırlama hizmet alımıyla ilgili olduğunu belirtti. Santek’in, ihalede 29 milyon 99 bin 208,10 TL bedelle en uygun teklifi verdiği ifade edildi.

Oncosem’in borsada işlem gören hisselerine (ONCSM) bakıldığında, açılışın 177,30 TL olduğu kaydedildi.

Hisse senetleri, 10.15’te 180,60 TL’ye yükseldikten sonra 11.40 itibarıyla 178,40 TL’ye geriledi. Şirketin hisseleri, yazı yazılırken 178,5 TL seviyesinden işlem görmekteydi.

Oncosem, Aralık 2022’de 17,50 TL’den halka arz edilmişti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz