TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2078 %0,04
EUR 34,8428 %0,27
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,6176 %0,37
Logo
Anasayfa Borsa Önemli ve Özet Hisse Haberleri – 21 Aralık

Önemli ve Özet Hisse Haberleri – 21 Aralık

Hisse bazlı bütün haberleri tek içerikte bir arada okumak isteyen yatırımcılar için önemli ve özet hisse haberleri 21 Aralık Perşembe günü için burada…

Yayınlanma:
Önemli ve Özet Hisse Haberleri – 21 Aralık

Borsa İstanbul’daki pek çok hissenin keskin düşüşler yaşadığı bu günlerde, şirketler de iş anlaşmalarına bir yandan devam ediyor. SPK’nın aldığı tedbir kararlarından; firmaların dikkat çekici KAP Bildirimlerine kadar önemli ve özet hisse haberleri 21 aralık Perşembe itibariyle okuyucularımız için derlenmiştir.

Önemli ve Özet Hisse Haberleri – 21 Aralık Perşembe

Dünden bu yana son 24 saatte yaşanan hisse bazlı gelişmeler şu şekilde:

Birikim Varlık Yönetim – BRKVY – Akbank’ın anaparası 313 milyon lira olan ödenmemiş kredisini devraldı.

Arsan Tekstil – ARSAN – Maraş merkezli depremler sonrası hasar gören örme ve dokuma tesislerinin tamiratının devam ettiğini ve 15 Şubat itibariyle faaliyete geçeceğini duyurdu. Ayrıca, Yönetim Kurulu Başkanı Alişan Arıkan, 9,66-9,70 TL fiyat aralığından 25 bin lot hisse aldı.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

Global Yatırım Holding – GLYHO – Bağlı ortaklık Global Ports Holding’in limanlarına gelen gemilerdeki yolcu istatistiklerini açıkladı. Gemi sayısı geçen yıla göre %36 ve yolcu sayısı da %47 arttı.

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş. – MAALT – Hurda satışı için 1,3 milyon TL’lik sözleşme imzaladı.

Meka Beton – MEKAG – BİST’teki yeni halka arz şirketlerden Meka Beton, Avrasya Pazarı için bayilik sözleşmesi imzaladığını duyurdu.

Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri – MTRKS – 1 milyon TL sermayeli Base İnteraktif Yazılım A.Ş. unvanlı şirketi kurduğunu duyurdu. Söz konusu şirketin yarısı Matriks’e ait olacak. %25’er pay ise Mehmet Selçuk Oğuz ve Başar Bülent Demiralp’e ait olacak.

Emek Elektrik Endüstrisi – EMKEL – Özel bir firmayla takribi 31 milyon liralık satış sözleşmesi imzalandığı açıklandı.

Şeker Yatırım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı – SEGYO – Geri alım kapsamında edindiği 600 bin lotu 6,83-6,92 TL fiyat aralığından sattığını açıkladı.

İzdemir Enerji Elektrik Üretim, İzmir Demir Çelik paylarından ortalama 5,49 TL fiyattan 1 milyon 800 bin lot geri alım gerçekleştirdi.

Mehmet Sinan Tara, ortağı olduğu Enka İnşaat hisselerinden alım yapmaya devam ediyor. Ünlü iş adamı 37,14-37,46 TL fiyat aralığından 300 bin lot daha aldı.

MHR Gayrimenkul iştirak kuruluşu Quick Sigorta MHRGY paylarından geri alıma devam ediyor. Şirket; 4,75-4,76 TL seviyesinden 274 bin 920 lot hisse daha aldı.

Önemli ve Özet Hisse Haberleri – 21 Aralık Perşembe

Önemli ve Özet Hisse Haberleri – 21 Aralık Perşembe

Ahlatcı Döviz, ENERY paylarından 131 TL fiyattan 546 bin 236 lot hisse satışı gerçekleştirdiğini duyurdu. Ahlatcı Metal Rafineri de, 131 TL fiyattan 815 bin 137 lotu aynı fiyattan sattı.

Gedik Yatırım – GEDIK – Yönetim Kurulu Başkanı Onur Topaç, 14,35 TL fiyat ortalaması ile 78 bin 810 lot hisse aldı.

Yaprak Süt – YAPRK – Yönetim Kurulu Başkanı Erol Göker; 41 bin lot hisseyi 265,25 TL fiyat ortalaması ile sattığını duyurdu.

21 Aralık seans başlangıcından; 19 Ocak 2024 seans sonuna kadar; ERCB hisse için kredili işlem yasağı, VANGD hisse için emir paketi tedbiri ve MOBTL hisse için de brüt takas tedbiri uygulanacak.

KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz