TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Oyak Çimento ve Oyak Denizli Çimento Birleşti

Oyak Çimento ve Oyak Denizli Çimento Birleşti

Oyak Çimento Fabrikaları A.Ş. ve Oyak Denizli Çimento A.Ş.'nin birleşme işlemi tamamlandı.

Yayınlanma:
Oyak Çimento ve Oyak Denizli Çimento Birleşti

Oyak Çimento Fabrikaları A.Ş. tarafından yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda alınan birleşme kararı, Borsa İstanbul A.Ş. tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyuruldu.

Yeni yılın ilk haftasında gerçekleştirilen bu toplantı sonucunda, Oyak Çimento Fabrikaları A.Ş. ve Oyak Denizli Çimento A.Ş. birleşme kararı aldı.

Oyak Çimento birleşme kararı aldı

Borsa İstanbul tarafından yapılan duyuruda, Oyak Çimento Fabrikaları A.Ş.’nin, Oyak Denizli Çimento A.Ş.’yi devralması sonucu gerçekleşen birleşme işlemiyle ilgili önemli detaylar paylaşıldı.

Buna göre, birleşme işlemi sonrasında pay dağıtımına 23 Ocak 2024 tarihinde başlanacak ve 25 Ocak 2024 tarihinden itibaren BIST pay endekslerinin hesaplanmasında Oyak Çimento Fabrikaları A.Ş.’nin paylarının sayısı 1.246.578.406 olarak dikkate alınıyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz