TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Papilon Savunma Jandarma Genel Komutanlığı İle Anlaşmayı Tamamladı

Papilon Savunma Jandarma Genel Komutanlığı İle Anlaşmayı Tamamladı

Papilon Savunma-Güvenlik Sistemleri Bilişim Mühendislik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (PAPIL), T.C. İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı ile yapılan yeni bir iş ilişkisinin duyurusunu yaptı.

Yayınlanma:
Papilon Savunma Jandarma Genel Komutanlığı İle Anlaşmayı Tamamladı

Papilon Savunma-Güvenlik Sistemleri Bilişim Mühendislik Hizmetleri İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (PAPIL), Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklama ile T.C. İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı ile gerçekleştirdiği yeni bir iş ilişkisinin detaylarını duyurdu.

Şirket, 04.12.2023 tarihli yönetim kurulu kararı ile bu iş ilişkisinin sonlandığını ve şirketin meşru çıkarlarını korumak adına bilgilerin kamuya açıklanmadan önce ertelendiğini belirtti.

papilon-savunma-jandarma-genel-komutanligi-ile-anlasmayi-tamamladi

Papilon Savunma 4,9 milyon TL’lik iş anlaşmasını bitirdi

Yapılan açıklamada, T.C. İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Türkiye genelinde kullanılan Otomatik Parmak ve Avuç İzi Teşhis Sistemi’nin 01.01.2024-30.06.2024 tarihleri arasında geçerli olmak üzere parçalı bakım ve onarım işi için 4.900.000 TL + KDV tutarında sözleşme yapıldığı ifade edildi.

Bu sözleşmenin, söz konusu sistemin sürekliliği kapsamında verilecek olan bakım hizmeti ve yedek parça ihtiyaçlarını içerdiği vurgulandı.

Duyuru sonrasında PAPIL hisseleri günlük bazda yüzde 1,5 değer kazanarak 54,25 TL seviyesinden işlem gördü. Şirketin hisse senedi geçen hafta ulaştığı 64 TL ile tarihi zirvesine ulaşmıştı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz