TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,4246 %-0,15
EUR 34,6533 %-0,66
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3409 %-0,56
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Penta Teknoloji IBM Performans Ödülü Aldı

Penta Teknoloji IBM Performans Ödülü Aldı

Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım Ticaret A.Ş., 2023 yılı dördüncü çeyrek bilançosunda gösterdiği yüzde 89'luk kar artışının ardından IBM Performans Ödülü'nü kazandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) duyurdu.

Yayınlanma:
Penta Teknoloji IBM Performans Ödülü Aldı

Borsa İstanbul’da PENTA koduyla işlem gören Penta Teknoloji Ürünleri Dağıtım Ticaret A.Ş., geçtiğimiz yılın dördüncü çeyreğinde net karını bir önceki yıla göre yüzde 89 artırdığını duyurmuştu. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı yeni bir bildirimle IBM Performans Ödülü’nü kazandığını duyurdu.

Açıklamada, Penta Teknoloji’nin 2023 yılında IBM markası için gerçekleştirdiği geliştirmelerle “Yılın İnovasyon Şampiyonu Distribütörü” ödülüne layık görüldüğü belirtildi. Küresel ve yerel teknoloji ürünlerinin dağıtımı konusunda faaliyet gösteren şirket, bu ödülle sektördeki liderliğini pekiştirdi.

penta-teknoloji-ibm-performans-odulu-aldi

PENTA hisseleri yüzde 3,1 arttı

Geçtiğimiz hafta Huawei’nin SMB kategorisindeki eKit ürünlerinin tek yetkili dağıtıcısı olduğunu duyuran Penta Teknoloji, küçük ve orta ölçekli işletmelerin iş süreçlerini iyileştirecek ürünlerle iş alanını genişletmeyi hedefliyor.

Penta Teknoloji’nin BIST 100 endeksiyle ters yönde hareket ederek günlük bazda yüzde 3,1 oranında arttığı bilgisi de paylaşıldı. Hisse senetlerinin haftalık ve aylık bazda değer kaybettiği ancak yıllık bazda yatırımcısına hala bir miktar kazanç sağladığı belirtildi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz