TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2359 %-0,07
EUR 34,7911 %-0,01
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,4655 %-0,04
Logo
Anasayfa Hisse Önerileri QNB Finansinvest Çimsa Çimento (CIMSA) İçin 2024 Hedef Fiyat Belirledi!

QNB Finansinvest Çimsa Çimento (CIMSA) İçin 2024 Hedef Fiyat Belirledi!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. (CIMSA), 2023 yılı üçüncü çeyrek bilançosu sonrasında aracı kurumların hisse senedi değerlendirmelerine konu olmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
QNB Finansinvest Çimsa Çimento (CIMSA) İçin 2024 Hedef Fiyat Belirledi!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. (CIMSA), 2023 yılı üçüncü çeyrek bilançosu sonrasında aracı kurumların hisse senedi değerlendirmelerine konu olmaya devam ediyor.

En son 11 Aralık 2023 tarihinde bir aracı kurum tarafından açıklanan hedef fiyat, toplamda 5 araştırma raporu ve hedef fiyat açıklamasının yer aldığı bu dönemi tamamladı.

qnb-finansinvest-cimsa-cimento-cimsa-icin-2024-hedef-fiyat-belirledi

CIMSA için hedef fiyat 43.50 TL oldu

Son olarak QNB Finansinvest, Çimsa için 43.50 TL hedef fiyat belirleyerek endeks üstü getiri tavsiyesinde bulundu. Bu açıklama, diğer kurumlar tarafından daha önce yapılan hedef fiyat açıklamalarını takip ediyor.

Toplamda 5 kurumun hedef fiyat ve tavsiye sunması, Çimsa hisseleri üzerindeki değerlendirmelerin geniş bir perspektife yayıldığını gösteriyor. Yatırımcılar, bu raporları değerlendirerek kendi stratejilerini belirleme konusunda daha fazla bilgiye sahip olabilirler. Şirketin gelecek dönem performansıyla ilgili beklentiler, bu raporlarda yer alan analiz ve değerlendirmelerle şekilleniyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz