TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri RUBNS 1,5 Ayda 85 Milyon TL’lik İş Aldı, 2024’te Ne Olur?

RUBNS 1,5 Ayda 85 Milyon TL’lik İş Aldı, 2024’te Ne Olur?

Rubenis Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, dün KAP’a yaptığı bildirimle son 1,5 ayda 85 milyon liralık iş aldığını duyurdu. Yatırımcılar, RUBNS paylarının 2024 yılında göstereceği performansı merakla bekliyor.

Yayınlanma:
RUBNS 1,5 Ayda 85 Milyon TL’lik İş Aldı, 2024’te Ne Olur?

2023 yılının son işlem gününde Rubenis Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş’den Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP’a yapılan açıklamada, şirketin son 1,5 ayda aldığı işlere dair özet bir veri paylaşıldı. Rubenis Tekstil, 16 Kasım ile 29 Aralık tarihleri arasında 13 farklı şirket ile toplam 85.398.000 TL (KDV dahil) tutarlı ürün satış sözleşmesi imzaladığını duyurdu. Yapılan açıklama, seans kapanışında RUBNS paylarına kısa sürede pozitif yansıdı.

RUBNS 1,5 Ayda 85 Milyon TL’lik Satış Sözleşmesi İmzaladı

Tekstil sektörünün önemli aktörlerinden biri konumunda bulunan Rubenis Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş’den KAP’a yapılan açıklamada, iş anlaşması yapılan söz konusu 13 şirkete ve anlaşmaların detaylarına yönelik tafsilatlı bir bilgi verilmedi. Son 45 günün özet verisi, şirketin 2024 yılı başında açıklaması beklenen 2023 yılı bilançosuna dair de yatırımcılarına fikir vermesi açısından önemli oldu.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

RUBNS Hisse Ne Durumda, 2024 Yılında Ne Olur? RUBNS Hisse Yorum ve Analiz!

Borsa İstanbul’da RUBNS kodu ile işlem gören şirket hisseleri dünü yüzde 3’ün üzerinde primlenerek 22,46 TL’den tamamladı. Buna rağmen son 5 günde yüzde 1’in üzerinde kayıp yaşayan RUBNS’nin son 1 aydaki performansı ise yüzde 17,5 dolayında negatif oldu.

Geride bıraktığımız 6 aylık zaman dilimine baktığımızda yüzde 7’den fazla prim yaptığı görülen hisse, son 1 yılda ise yüzde 25’den fazla yatırımcısına kayıp yaşatmış durumda. Enflasyon bazlı hesaplama yapıldığında şirket paylarının son 1 yıldaki götürüsü reelde daha da yüksek çıkmakta.

RUBNS 1,5 Ayda 85 Milyon TL’lik Satış Sözleşmesi İmzaladı

RUBNS 1,5 Ayda 85 Milyon TL’lik Satış Sözleşmesi İmzaladı

2024 yılında FED’in faiz indirimlerine başlaması ve TCMB’nin de Ocak ayında son faiz artışını yapması beklentisinde olan ekonomistlerin, gelecek yılın özellikle 2nci yarısından itibaren “ekonomik genişleme” beklediği aşikar. Bu doğrultuda, diğer pek çok şirkette olduğu gibi Rubenis Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş bilançosunda daha olumlu rakamlar ve hisseleri RUBNS’de de yukarı yönlü hareket görülebilir. Bu kapsamda yatırımcısının, şirketin gelecek yıl açıklayacağı bilançosunu özellikle takip etmesinde yarar olduğu ve bu doğrultuda hareket edebileceği söylenebilir.

RUBNS KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz