TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri SNICA Doski Holding İle 500.000 Dolarlık İş Anlaşması İmzaladı

SNICA Doski Holding İle 500.000 Dolarlık İş Anlaşması İmzaladı

Borsa İstanbul'da faaliyet gösteren Sanica Isı Sanayi (SNICA), Irak'ın önde gelen inşaat firmalarından Doski Holding ile gerçekleştirdiği önemli bir iş anlaşmasını duyurdu.

Yayınlanma:
SNICA Doski Holding İle 500.000 Dolarlık İş Anlaşması İmzaladı

Borsa İstanbul’da faaliyet gösteren şirketler, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptıkları duyurularla yatırımcılara çeşitli gelişmeleri aktarmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Sanica Isı Sanayi (SNICA), önemli bir iş sözleşmesine imza attığını 20 Aralık tarihli duyurusuyla açıkladı.

SNICA, Irak’ın köklü inşaat firmalarından olan Doski Holding ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında, 2 yıl sürecek Erbil ve Bağdat projeleri için toplamda 500.000 dolar tutarında altyapı-üst yapı boru ürünleri satışına yönelik iş sözleşmesini imzaladı. Söz konusu anlaşma, 20 Aralık 2023 tarihinde resmi olarak hayata geçirildi.

snica-doski-holding-ile-500-000-dolarlik-is-anlasmasi-imzaladi

SNICA hisseleri yüzde 0,3 artışla işlem görüyor

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, 20 Aralık’ta yaşanan yüzde 0,8’lik düşüşle 7664 puanda seyretse de, aynı dakikalarda SNICA hisseleri sınırlı bir düşüşe rağmen yüzde 0,3’lük bir artışla 31,4 TL seviyesinden işlem görüyor.

Son günlerde genel olarak borsada sert geri çekilmeler yaşanmasına rağmen, SNICA hisseleri haftalık bazda yüzde 6,8 ve aylık bazda yüzde 2’lik pozitif performans sergilemeyi başardı. Ancak, yıllık bazda hisse değeri yüzde 4 oranında bir düşüş gösterdi.

SNICA’nın yıllık en düşük seviyesi 20,5 TL, en yüksek seviyesi ise 47,9 TL olarak kaydedildi. Bu bağlamda, şirketin borsadaki performansı genel piyasa eğilimlerine göre sınırlı bir düşüş yaşasa da, söz konusu projelerle ilgili yeni sözleşmenin pozitif etkisi dikkat çekiyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz