TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1907 %-0,02
EUR 34,9942 %0,00
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,9395 %0,12
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Tacirler Yatırım Dört Hisseye Dikkat Çekti

Tacirler Yatırım Dört Hisseye Dikkat Çekti

BIST 100 endeksinin rekor seviyelerde seyrettiği günlerde, Tacirler Yatırım günlük bülteninde önemli gelişmelere dikkat çekti. Raporda, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın nakit dengesi açıklaması ile TCMB'nin TÜFE bazlı Reel Efektif Döviz Kuru endeksi verilerine yer verildi. Ardından, MPARK, PETKM, SOKM ve THYAO hisseleri için yükseliş beklentisi vurgulandı.

Yayınlanma:
Tacirler Yatırım Dört Hisseye Dikkat Çekti

BIST 100 endeksi 8912,11 puanla güne rekor seviyede başladı ve son 5 haftadır kazandıran yatırım araçları arasında yerini koruyor. Aracı kurumlar, BIST 100’ün yükselişi devam ederken günlük bültenlerini yayımlamaya devam ediyor. Tacirler Yatırım da bu kapsamda günlük hisse önerilerini sundu.

Tacirler Yatırım’ın raporunda, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın nakit dengesinin açıklanacağına dikkat çekildi.

tacirler-yatirim-dort-hisseye-dikkat-cekti

Dört hisse senedinde yükseliş bekleniyor

Ayrıca, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) Ocak ayı için TÜFE bazlı Reel Efektif Döviz Kuru endeksinin 56,95 olarak açıklandığı belirtildi.

Gelişmeleri takiben Tacirler Yatırım, teknik analiz bazlı günlük hisse önerilerinde bulundu.

MPARK, PETKM, SOKM ve THYAO hisseleri için yükseliş beklentisi dile getirildi. Bu öneriler, piyasadaki güncel duruma ve gelecek beklentilerine dayanarak yapıldı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz