TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Tacirler Yatırım’dan BIST 100 İçin Yükseliş Beklenen 4 Hisse Önerisi Geldi

Tacirler Yatırım’dan BIST 100 İçin Yükseliş Beklenen 4 Hisse Önerisi Geldi

BIST 100 endeksi rekorlar kırarken, Tacirler Yatırım'ın günlük bülteninde ASELS, BIMAS, PETKM ve YKBNK hisseleri için yükseliş öngörüsü yapıldı. Şirketin belirlediği hedef fiyatlar ise detaylı olarak paylaşıldı.

Yayınlanma:
Tacirler Yatırım’dan BIST 100 İçin Yükseliş Beklenen 4 Hisse Önerisi Geldi

BIST 100 endeksinin gösterdiği rekor seviyeler, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Bugün açılışını 9217,45 puandan yapan endeks, yükseliş trendini sürdürüyor. Bu yükselişle birlikte, aracı kurumlar da yatırımcılara yönelik hisse önerilerini güncellemeye devam ediyorlar.

Tacirler Yatırım’ın günlük bültenine göre, bugün için 4 hisse senedi için yükseliş beklentisi bulunuyor. Bu hisseler ASELS, BIMAS, PETKM ve YKBNK kodlarıyla tanınıyor. Tacirler Yatırım’ın analistleri, bu hisselerin piyasada olumlu bir performans sergileyeceği yönünde değerlendirme yapıyorlar.

tacirler-yatirimdan-bist-100-icin-yukselis-beklenen-4-hisse-onerisi-geldi

ASELS hisseleri için hedef fiyat 55,30 TL oldu

Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş’nin ASELS kodlu hissesi için belirlenen hedef fiyat 55,30 TL olarak açıklandı. Benzer şekilde, Bim Birleşik Mağazalar A.Ş’nin BIMAS kodlu hissesi için hedef fiyat 402,50 TL olarak belirlendi.

Petkim Petrokimya Holding A.Ş’nin PETKM kodlu hissesi için hedef fiyat ise 24,72 TL olarak kaydedildi. Yapı Ve Kredi Bankası A.Ş’nin YKBNK kodlu hissesi için ise hedef fiyatın 24,02 TL seviyesinde olduğu belirtildi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz