TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2686 %0,09
EUR 34,7130 %0,30
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,2731 %0,30
Logo
Anasayfa Finans TEFAS Verilerine Göre Bir Ayda En Çok Kazandıran Fon!

TEFAS Verilerine Göre Bir Ayda En Çok Kazandıran Fon!

TEFAS (Türkiye Elektronik Fon Alım Satım Platformu) verilerine göre, yatırımcılar arasında popülerlik kazanan yatırım fonları, hisse senedi piyasasındaki stresli ortamdan kaçınmak isteyenler için düşük riskli bir seçenek sunmaktadır.

Yayınlanma:
TEFAS Verilerine Göre Bir Ayda En Çok Kazandıran Fon!

Yatırımcılar için daha düşük riskli bir seçenek olarak öne çıkan yatırım fonları, hisse senedi piyasasının stresli ortamından kaçınmak isteyen birçok kişi için tercih edilen bir enstrümandır.

Fonların popülerliği, fon dolandırıcılığı ve astronomik kazanç vaadinde bulunan özel fonlar gibi riskli uygulamalara rağmen devam ediyor. Banka ve aracı kurumlar aracılığıyla Türkiye Elektronik Fon Alım Satım Platformu (TEFAS) üzerinden fon alım-satım işlemleri yapılabiliyor.

tefas-verilerine-gore-bir-ayda-en-cok-kazandiran-fon

Serbest şemsiye fonu işlem hacminin en tepesinde

Serbest şemsiye fonu, toplam işlem hacminin yüzde 51,18’ini oluşturarak en büyük paya sahiptir. Para piyasası şemsiye fonu yüzde 22,89’luk oranla ikinci sırada yer alıyor.

Hisse senedi şemsiye fonu, toplam işlem hacmi içinde yüzde 8,36’lık bir orana sahiptir.

Kıymetli madenler, değişken, fon sepeti, katılım, kısa vadeli katılım, borçlanma araçları, kısa vadeli borçlanma araçları, para piyasası katılım, ve karma şemsiye fonları ise sırasıyla farklı oranlarda işlem görüyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz