TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Tesla 200.000 Aracı Geri Çağırma Kararı Aldı

Tesla 200.000 Aracı Geri Çağırma Kararı Aldı

Tesla, ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'nin (NHTSA) belirlediği yazılım hatası nedeniyle 2023 model yaklaşık 200 bin aracını geri çağırıyor.

Yayınlanma:
Tesla 200.000 Aracı Geri Çağırma Kararı Aldı

Teksas merkezli elektrikli araç üreticisi Tesla, ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA) tarafından belirlenen bir yazılım hatası nedeniyle yaklaşık 200 bin aracını geri çağırma kararı aldı.

Tesla’nın 2023 model araçlarında ortaya çıkan yazılım dengesizliğinin, arka kameranın görüntülenmesini engelleyerek kaza riskini artırdığı ifade edildi.

tesla-200-000-araci-geri-cagirma-karari-aldi

Tesla hisseleri yüzde 0,4 düşüş yaşıyor

NHTSA, sorunun çözümü için uzaktan yapılacak bir yazılım güncellemesi yayımladı ve etkilenen araç sahiplerine 22 Mart’tan itibaren bildirim gönderileceğini belirtti.

Bu gelişme, zaten düşen Tesla hisselerini olumsuz etkileyebilir; Barclays, beklentilerin altında açıklanan Tesla bilançosu için hedef fiyatını 225 dolara düşürmüştü.

Hisseler şu anda yüzde 0,4’lük bir düşüşle 182,2 dolardan işlem görüyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz