TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Türk Telekom CEO’su Ümit Önal 2024 Hedeflerini Açıkladı

Türk Telekom CEO’su Ümit Önal 2024 Hedeflerini Açıkladı

Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri olan Türk Telekom'un CEO'su Ümit Önal, 2023 yılını değerlendirirken 2024 hedeflerini açıkladı.

Yayınlanma:
Türk Telekom CEO’su Ümit Önal 2024 Hedeflerini Açıkladı

Türk Telekom’un CEO’su Ümit Önal, 2023 yılına dair kapsamlı bir değerlendirme yaparken, aynı zamanda 2024 hedeflerini ve stratejik planlarını paylaştı.

Bu yılın başında sabit hat hizmetleri imtiyaz sözleşmesinin yenilenmesi için başvuruda bulunan şirketin CEO’su, bu sürecin 2024 yılının en önemli gündem maddelerinden biri olacağını belirtti.

Türk Telekom, bu sözleşmenin BTK tarafından yenilenmesi durumunda ikincil halka arza yöneliyor.

turk-telekom-ceosu-umit-onal-2024-hedeflerini-acikladi

Türk Telekom ikincil bir halka arza yöneliyor

Önal, söz konusu imtiyazın yenilenmesinin ülkenin fiber altyapısının ve dijital dönüşümün tamamlanması açısından büyük bir önem taşıdığını ifade etti.

Türk Telekom olarak, Türkiye’nin, sektörün ve şirketin birlikte kalkınmasını sağlayacak değer yaratan ve sürdürülebilir bir faaliyet modeli oluşturmak amacıyla bütünsel ve kapsayıcı bir bakış açısıyla hareket ettiklerini vurguladı.

CEO, Türkiye’nin teknoloji ihraç etmesinde öncü bir rol üstlenmeyi hedeflediklerini ve bu konuda grup şirketlerinin teknoloji ihracatına büyük katkı sağladığını belirtti.

Türk Telekom’un fiber ağ uzunluğuna dair bilgiler de verdi. Yılın ilk yarısında Türkiye’nin toplam 536.000 kilometrelik fiber ağ uzunluğunun 419.000 kilometresini Türk Telekom’un tesis ettiğini açıkladı.

Üçüncü çeyreğe gelindiğinde ise fiber uzunluğunun 427.000 km olduğunu paylaştı. Bu, Türk Telekom’un ülkenin yüzde 90’ından fazlasını kapsayan 32 milyon hanede fiber altyapısı sağladığı anlamına geliyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz