TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,0733 %0,14
EUR 34,7473 %0,18
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,5947 %0,30
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Vakıflar Bankası’nda Grup Değişikliği Gerçekleşti

Vakıflar Bankası’nda Grup Değişikliği Gerçekleşti

Türkiye Vakıflar Bankası, Merkezi Kayıt Kurulu A.Ş. (MKK) tarafından yapılan grup değişikliği başvurusu sonucunda, C ve B grubu payların D grubu borsada işlem görmeyen kaydi paya dönüştürüldüğünü açıkladı.

Yayınlanma:
Vakıflar Bankası’nda Grup Değişikliği Gerçekleşti

Merkezi Kayıt Kurulu A.Ş. (MKK), Türkiye Vakıflar Bankası Türk Anonim Ortaklığı’nın başvurusu doğrultusunda yapılan grup değişikliği ile ilgili bilgileri Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden paylaştı.

Başvuru sonucunda, 20 Aralık 2023 itibarıyla 8.128.732 TL nominal değerde kaydi C grubu pay ve 2.779.436 TL nominal değerde kaydi B grubu pay D grubu borsada işlem görmeyen kaydi paya dönüştürüldü. Bu dönüşüm sonucunda, söz konusu payların yeni ISIN kodu TREVKFB00019 olarak belirlendi.

vakiflar-bankasinda-grup-degisikligi-gerceklesti

VAKBNK aylık bazda yüzde 10,46 oranında kayıp yaşadı

Borsa İstanbul’da VAKBN koduyla işlem gören Türkiye Vakıflar Bankası hissesi, yatırımcısına yıllık bazda yüzde 1,16, aylık bazda yüzde 10,46 oranında kayıp yaşattı.

Yıl içinde en yüksek seviyesini 12 Ekim’de 18,21 lira olarak gören hisse, haftalık bazda ise yüzde 0,52 oranında değer kazandı.

Ancak, yıl içinde en düşük seviyesini 7,88 lirada test eden VAKBN hisseleri, bugün TSİ 15.41 itibarıyla yüzde 2,09 düşüşle 13,6 lira seviyesine geriledi.

Hisse, 19 Aralık’taki kapanışını 13,9 liradan tamamlamıştı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz