TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri YEO Teknoloji’den Yeni Rekor ve İş İlişkisi Geldi

YEO Teknoloji’den Yeni Rekor ve İş İlişkisi Geldi

Borsa İstanbul'da BİST 100 endeksi rekorlarını kırmaya devam ederken, YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş. (YEOTK) yeni bir iş ilişkisi duyurdu.

Yayınlanma:
YEO Teknoloji’den Yeni Rekor ve İş İlişkisi Geldi

Borsa İstanbul’da BİST 100 endeksi tarihi yüksek seviyelerini kaydetmeye devam ederken, YEO Teknoloji Enerji ve Endüstri A.Ş. (YEOTK) bugün 8600 puanla yeni bir rekora imza attı.

Aynı gün içinde, şirket Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla duyurduğu yeni iş ilişkisiyle dikkat çekiyor.

yeo-teknolojiden-yeni-rekor-ve-is-iliskisi-geldi

YEOTK hisseleri yüzde 5,27 arttı

YEOTK, proje geliştirme, güneş enerjisi santrali kurulumu ve devreye alma hizmetlerini kapsayan 11 milyon 715 bin dolarlık bir sözleşme imzaladı.

Şirket, enerji sektöründeki arz-talep dengesinin değişimine uyum sağlamak adına anahtar teslim kurulum faaliyetlerine odaklanıyor.

Yatırımcılarına yıllık yüzde 305,88 oranında kazanç sağlayan YEOTK hissesi, günlük bazda yüzde 5,27 artışla 231,9 liradan işlem görüyor.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz