TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Borsa Ziraat Yatırım Teknik Analiz Detaylarını Sundu

Ziraat Yatırım Teknik Analiz Detaylarını Sundu

Ziraat Yatırım'ın teknik analizine dayanarak sunduğu önerilere göre, Anadolu Grubu Holding (AGHOL), Sabancı Holding (SAHOL) ve Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. (TOASO) hisseleri dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Ziraat Yatırım Teknik Analiz Detaylarını Sundu

Ziraat Yatırım, teknik analizine dayanarak Anadolu Grubu Holding (AGHOL), Sabancı Holding (SAHOL) ve Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. (TOASO) hisseleri için önerilerde bulundu.

AGHOL hisseleri geçen yılki bilançolarındaki yüzde 100’ün üzerindeki net kâr artışı ve borsada yıllık yüzde 130 primle dikkat çekerken, Ziraat Yatırım satış seviyelerini 227,80 ila 228,30 TL bandında tuttu.

ziraat-yatirim-teknik-analiz-detaylarini-sundu

Ziraat Yatırım Sabancı Holding hisseleri için ‘AL’ tavsiyesi verdi

Sabancı Holding’in hisseleri için “AL” tavsiyesinde bulunan Ziraat Yatırım, dünkü kapanışı 69,05 TL olan SAHOL için satış seviyelerini 71,60 ila 71,80 TL olarak belirledi.

Son 5 yılın temettü verimliliği ortalaması yüksek olan Tofaş Oto için ise Ziraat Yatırım, satış seviyelerini 243,40 ila 244,10 TL olarak belirledi. TOASO hisseleri aylık yüzde 12 artarak dikkat çekerken, dünkü kapanışı 235 TL olan hisse bugünkü işlemlerde yüzde 1 artıda, 237 TL seviyesinde işlem gördü.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz