TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri Ziraat Yatırım’ın İlk Tercihi Koç Holding Oldu

Ziraat Yatırım’ın İlk Tercihi Koç Holding Oldu

Borsada son haftalardaki yükselişin etkisiyle BIST 100 endeksi, geçen hafta hız kazanarak tarihi zirvesini kaydetti. Ancak bu yükselişin yaşandığı dönemde Ziraat Yatırım'ın 620 milyon TL'lik net satış gerçekleştirdiği gözlendi.

Yayınlanma:
Ziraat Yatırım’ın İlk Tercihi Koç Holding Oldu

Borsada son haftalardaki yükseliş trendi, geçen hafta hız kazandı ve BIST 100 endeksi 8762 puana kadar yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti. Haftanın kapanışında ise endeks 8665 puanda bulunuyordu.

Bu yükselişin yaşandığı bir dönemde, Ziraat Yatırım’ın 620 milyon TL’lik net satış gerçekleştirdiği görüldü. Aracı kurumun en çok sattığı hisse Koç Holding A.Ş (KCHOL) oldu. Ziraat Yatırım, KCHOL hisselerinden 212 milyon TL değerinde satış gerçekleştirdi. KCHOL, hafta içinde yüzde 6’ya yakın bir artış kaydederek 170 TL seviyesine ulaştı ve tarihi zirvesini gördü.

ziraat-yatirimin-ilk-tercihi-koc-holding-oldu

Ziraat Yatırım en çok KCHOL hissesi sattı

Ziraat Yatırım’ın en çok sattığı bir diğer hisse ise Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş. (REEDR) oldu. Aracı kurum, REEDR hisselerinden 89 milyon TL’lik satış gerçekleştirdi. Bu satışları sırasıyla 60’ar milyon TL’lik Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. (SAHOL) ve Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. (SISE) takip etti.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz