TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Borsa Borsa Rekor Kırarken Tacirler Yatırım Hisse Önerileri Yaptı

Borsa Rekor Kırarken Tacirler Yatırım Hisse Önerileri Yaptı

Borsa İstanbul'da yükselişin devam ettiği günlerde Tacirler Yatırım, yatırımcılara ASELS, THYAO, CCOLA ve TUPRS gibi hisse senetleri için hedef fiyatlar ve stop-loss seviyeleri belirleyerek önerilerde bulundu.

Yayınlanma:
Borsa Rekor Kırarken Tacirler Yatırım Hisse Önerileri Yaptı

Borsa İstanbul’da rekorlar kırıldığı günlerde Tacirler Yatırım, yatırımcılara hisse önerilerinde bulundu. ASELS, THYAO, CCOLA ve TUPRS gibi önemli şirketlerin yer aldığı öneri listesi, yatırımcıların dikkatini çekiyor.

ASELS için belirlenen hedef fiyat 54,15 TL olarak açıklandı. Yatırımcıların gözdesi olan ASELS’in fiyatı yazım sırasında 51,65 TL seviyesinde işlem görüyor.

CCOLA’da ise son 15 gündür artış yaşanıyor. Tacirler Yatırım, hisse için hedef fiyatını 610,60 TL olarak belirledi. Şu anki fiyatı ise 603 TL’nin üzerinde seyrediyor.

borsa-rekor-kirarken-tacirler-yatirim-hisse-onerileri-yapti

ASELS hisseleri için hedef fiyat 54,15 TL

TUPRS’te ise yüzde 100’ün üzerinde bir artış görülüyor. Tacirler Yatırım, hisse için hedef fiyatını 160,50 TL olarak belirledi. Stop-loss seviyesi ise 152,80 TL olarak açıklandı.

THYAO da yatırımcıların radarında. Tacirler Yatırım, hisse için hedef fiyatını 299,40 TL olarak güncelledi. Stop-loss seviyesi ise 284,90 TL olarak belirlendi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz