TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,1989 %-0,22
EUR 34,8984 %-0,22
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,7704 %-0,05
Logo
Anasayfa Şirket Haberleri BIGCH Hisse Sahiplerine Temettü Müjdesi

BIGCH Hisse Sahiplerine Temettü Müjdesi

Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret A.Ş. (BIGCH) yönetim kurulunun 2023 yılı kar dağıtım önerisi açıklandı.

Yayınlanma:
BIGCH Hisse Sahiplerine Temettü Müjdesi

Büyük Şefler Gıda Turizm Tekstil Danışmanlık Organizasyon Eğitim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bildirimde, yönetim kurulunun 2023 yılı kar payı dağıtımı önerisi hakkında bilgilendirme yaptı.

bigch-hisse-sahiplerine-temettu-mujdesi

BIGCH hisse başı 0,57 TL temettü ödüyor

BIGCH koduyla Borsa İstanbul’da işlem gören şirketin açıklamasında, hisse başına brüt 0,6378504 TL, net 0,5740653 TL temettü dağıtılmasına karar verildiği belirtildi. Bu kararın genel kurulca onaylanması için 2023 yılı olağan genel kurul toplantısında pay sahiplerinin görüşüleceği ifade edildi. Olağan genel kurul toplantısının tarihi olarak ise 24 Mayıs 2024 belirlendi. Deniz Yatırım’ın yayımladığı raporda, BIGCH hisseleri için hedef fiyatını 53.10 TL olarak belirlediği ve “al” tavsiyesinde bulunduğu da bildirildi. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksinin rekor seviyeden tamamladığı bir günde, BIGCH hisselerinin hafif düşüş kaydettiği ve 34,72 TL seviyesine gerilediği aktarıldı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz