TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,2424 %0,02
EUR 34,7904 %0,41
BIST100 8.087 %0,76
GBP 40,3439 %0,14
Logo
Anasayfa Hisse Önerileri Hektaş Hissesi HEKTS Hedef Fiyat 2024 Tahminleri

Hektaş Hissesi HEKTS Hedef Fiyat 2024 Tahminleri

Aracı kurumların Hektaş hissesi HEKTS hedef fiyat 2024 tahminleri açıklanmaya devam ediyor. İşte, HEKTS 2024'te kaç lira olur sorusunun cevapları...

Yayınlanma:
Hektaş Hissesi HEKTS Hedef Fiyat 2024 Tahminleri

BİST 30 endeksinde işlem gören Türkiye’nin köklü kuruluşlarından biri olan Hektaş Ticaret A.Ş hissesi HEKTS, 2022 yılının Mart ayından Aralık ayına kadar olan dönemdeki yükseliş trendiyle yatırımcısına büyük kâr sağlamıştı. 2022 Aralık ayından sonra dalgalı bir seyir izlese de genel olarak düşüş eğiliminde ilerleyen HEKTS’ın 2024 yılında nasıl bir grafik çizeceği ve kaç TL olacağı merak ediliyor. Aracı kurumların açıkladığı HEKTS hedef fiyat 2024 tahminleri bu alanda yatırımcılara bir öngörü oluyor diyebiliriz. İşte aracı kurumların HEKTS fiyat tahminleri ve tavsiyeleri…

Aracı Kurumların Hektaş Hissesi HEKTS Hedef Fiyat 2024 Beklentileri

Aracı kurumların 2024 yılına ilişkin HEKTS hedef fiyat öngörüleri yatırımcılar için büyük önem arz etmektedir. Bu kapsamda içeriğimizde Hektaş hisse hedef fiyat tahminini ve tavsiyesini açıklayan Deniz Yatırım’ın görüşlerini paylaştık. İşte detaylar…

Deniz Yatırım HEKTS Hedef Fiyat 2024 Beklentisi Kaç TL?

Deniz Yatırım HEKTS 2024 hedef fiyat öngörüsünü açıklayan aracı kurumlardan biri oldu. Aracı kurumun Hektaş hissesi fiyat tahmini 37,80 TL oldu. Deniz Yatırım HEKTS tavsiyesi ise AL olarak deklare edildi.

En güncel borsa, hisse ve halka arz haberleri için buraya göz atabilirsiniz.

HEKTS Hisse Son Durum

Hektaş hissesi HEKTS 29 Aralık 2023 Cuma gününü 20,10 TL’den kapattı. Son 5 günlük grafiğe göre yüzde 4’e yakın değer kaybı yaşayan hisse son 1 ayda yüzde 10 civarında düşüş gösterdi. HEKTS hisse grafik analizi neticesinde 6 aylık dönemde yüzde 35 civarında bir düşüş gözlenmekle birlikte, son 1 yıllık dönemde ise yüzde 47’e yakın kayıp söz konusu.

Aracı Kurumların Hektaş Hissesi HEKTS Hedef Fiyat 2024 Beklentileri

Aracı Kurumların Hektaş Hissesi HEKTS Hedef Fiyat 2024 Beklentileri

Son 1 yılda düşüş eğilimi ile yoluna devam eden hisse 5 yıllık periyotta yatırımcısına yüzde 5.100’ü aşkın kazan sağlamış görünüyor. HEKTS grafik incelemesine göre hissesinin 2022 Mart ayından yıl sonuna kadar bir yükseliş trendi mevcut. Bahse konu dönemde yatırımcısına büyük kar sağlayan HEKTS 2023 yılında maalesef ki kayıp yazdı. Söz konusu veriler HEKTS anlık grafik incelemesi sonucunda elde edilmiş olup hisse fiyatı değiştiğinde bu verilerde de değişim yaşanacaktır.

Hektaş Hakkında

Tarımsal ilaç ve benzeri gibi ürünlerin imalatı, satış ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren, tarım sektöründe ülkemize değer katan lider şirketlerden biri olan Hektaş Ticaret A.Ş’nin temeli 1956 yılında atılmıştır. 1963 yılında Oyak, Hektaş’a ortak olmuş ve 1981 yılında da yüzde 53’ü aşkın pay sahipliği ile şirketin büyük ortağı konumuna gelmiştir. 1981 yılına halka arz olan Hektaş; özverili çalışması ile tarım sektörünün vazgeçilmez markalarından biri haline gelmiştir. Şirket ayrıca hayvancılık ve bitki koruma alanları için gereken kimyasal ilaç ve benzeri gibi ürünler de imal etmektedir.

HEKTS KAP

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz