TREND KATEGORİLER

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

DÖVİZ
USD 32,8951 %-0,11
EUR 35,7068 %-0,26
BIST100 8.087 %0,76
GBP 42,3073 %-0,22
Logo
Anasayfa Borsa Mia Teknoloji A.Ş. (MIATK) Hisseleri Sert Düşüşlerle Gündemde!

Mia Teknoloji A.Ş. (MIATK) Hisseleri Sert Düşüşlerle Gündemde!

Mia Teknoloji A.Ş. hisseleri, yüzde 1200 bedelsiz bölünme sonrasında yaşanan sert hareketlerle dikkat çekiyor. Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay alan bedelsiz sermaye artırımına rağmen, hisselerdeki yükseliş eğilimi tersine dönerek sert satışlara neden oldu.

Yayınlanma:
Mia Teknoloji A.Ş. (MIATK) Hisseleri Sert Düşüşlerle Gündemde!

Mia Teknoloji A.Ş. hisseleri, 20 Kasım 2023’te gerçekleşen yüzde 1200 bedelsiz bölünme sonrasında sert hareketleriyle dikkat çekiyor.

Bedelsiz sermaye artırımı kararı Sermaye Piyasası Kurulu’ndan 10 Kasım’da onay almasına rağmen, hisselerdeki yükseliş eğilimi tersine döndü ve sert satışlar başladı.

mia-teknoloji-a-s-miatk-hisseleri-sert-dususlerle-gundemde

MIATK kodlu hissede sert satışlar sürüyor

Borsa İstanbul’da MIATK koduyla işlem gören hisse, bedelsiz sermaye artırımı sonrasında 56,077 lira teorik fiyatla işlem görmeye başlamıştı. Ancak, bölünme sonrasında hisse değerindeki düşüş, sert satışları beraberinde getirdi.

Dün devre kesmelerle karşılaşan hisse, günü yüzde 9’un üzerinde bir kayıpla 51 lira seviyesinden tamamladı.

mia-teknoloji-a-s-miatk-hisseleri-sert-dususlerle-gundemde

Mia Teknoloji A.Ş. hisseleri bugün devre kesti

Bugün de düşüşle açılan hisse, sert alış-satış hareketlerinin etkisiyle TSİ 10.08 itibariyle bir kez daha devre kesti. Devre kesme sonrasında TSİ 11.42 itibariyle yüzde 5,41 oranında bir düşüş yaşayarak 48,22 lira seviyesine geriledi.

Yatırımcısına yıllık yüzde 387,27 kazandıran MIATK hissesi, aylık bazda yüzde 7,29 oranında yükselmişti, ancak haftalık olarak yüzde 15,89’luk bir kayıp yaşandı.

mia-teknoloji-a-s-miatk-hisseleri-sert-dususlerle-gundemde

MIATK için BOFA satış pozisyonunda bulundu

Mia Teknoloji hisselerindeki düşüşe rağmen, 17 Kasım Cuma günü 1 lot MIATK hisse senedi sahibi olan yatırımcı, Pazartesi günü açılışında hissesinin 13 lota yükseldiğini gördü.

Matriks verilerine göre, İş Yatırım hisseleri 2,76 milyon lotla en çok alan aracı kurum oldu, Bank of America ise 1,63 milyon lotluk satış gerçekleştirdi.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Halkarzhaber.com içerisinde yayınlanan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Sitede yer alan tüm içerikler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, mevduat kabul etmeyen bankalar, portföy yönetim şirketleri ile müşteri arasında imzalanacak sözleşme çerçevesinde sunulmaktadır.

Sitemizde bulunan bilgiler ve görüşler, sizin mali durumunuz, risk – getiri beklentileriniz ile uyuşmayabilir. Ayrıca burada yer alan bilgilere dayanarak, yatırım kararı verilmemelidir. Bu nedenle doğabilecek kayıp ve zararlardan, halkarzhaber.com sorumlu tutulamaz.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

Yorumunu Yaz